Hoornse sportschoolleraar vergreep zich aan 12-jarig meisje

Vier jaar geleden heeft een Hoornse sportschoolleraar zich vergrepen aan een 12-jarig meisje. Hij verkreeg eerst haar vertrouwen door haar als kinderoppas van zijn eigen kind in te huren voor de momenten waarop hij zijn kind bij zich had.

Op de momenten dat hij zelf wilde gaan sporten had hij een oppas nodig. Daarvoor vroeg hij een van zijn medewerksters of haar dochter misschien wilde oppassen.

De moeder had eerst ook voldoende vertrouwen in hem en haar dochter kwam inderdaad als oppas bij de Hoornaar.

Zij kon mooi wat extra geld verdienen. In het begin ging alles prima, er was een goede klik tussen zijn dochter en het 12-jarige meisje en zij kon het goed vinden met de man. Hij was altijd vriendelijk en zij kon erg goed met hem praten als iets haar dwars zat wat ze thuis niet kwijt kon. Dit alles veranderde drastisch toen op een zaterdagavond door een feestje op zijn sportvereniging. Hij vroeg me of zij wou blijven slapen omdat hij waarschijnlijk pas midden in de nacht thuis zou komen. In overleg met haar moeder en in vol vertrouwen in de man gaf zij hierop in. Het leek hun niet dat hij een bedreiging zou zijn voor mij. Vooral omdat de moeder en hij altijd onwijs goed met elkaar overweg konden.