IKEA MYSINGSÖ strandstoel slecht te demonteren

Foto: NVWA

IKEA heeft besloten MYSINGSÖ strandstoel terug te roepen, omdat het risico bestaat dat klanten na het demonteren en het wassen van de zitting de stoel niet correct terug in elkaar zetten. Hierdoor kunnen mensen door de stoel zakken. Ook kunnen vingers ernstig bekneld raken.

Terugroepactie MYSINGSÖ strandstoel

IKEA verzoekt klanten die een MYSINGSÖ strandstoel hebben gekocht deze terug te brengen naar een IKEA woonwarenhuis. Zij krijgen het volledige aankoopbedrag terug.

IKEA heeft besloten tot deze terugroepactie omdat het risico bestaat dat klanten na het demonteren en het wassen van de zitting de stoel niet correct terug in elkaar zetten. In dat geval kunnen mensen door de stoel zakken. Ook kunnen vingers ernstig bekneld raken.

IKEA heeft wereldwijd enkele meldingen van klanten gekregen over opgelopen verwondingen. IKEA roept de MYSINGSÖ strandstoelen daarom uit voorzorg terug en betaalt het aankoopbedrag volledig terug.

Hoe MYSINGSÖ strandstoel terugbrengen?

Klanten kunnen de MYSINGSÖ strandstoel terugbrengen naar elk IKEA woonwarenhuis. Het is niet nodig een aankoopbewijs (kassabon) te tonen.

Het ontwerp is inmiddels aangepast en vanaf februari is de vernieuwde MYSINGSÖ strandstoel weer verkrijgbaar.

Reacties