Kruidvat ontkalker brandgevaarlijk

Foto: NVWA

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Kruidvat ontkalker

De Kruidvat Formula Expert ontkalker en de Kruidvat ontkalker voldoen niet aan de kwaliteitseisen. Het risico bestaat dat bij gebruik in een waterkoker of koffiezetapparaat de vloeistof in het betreffende apparaat sterk gaat schuimen en gaat overkoken. Dit kan ernstige brandwonden en kortsluiting veroorzaken.

De Kruidvat Formula Expert ontkalker en de Kruidvat ontkalker voldoen niet aan onze kwaliteitseisen. Het risico bestaat dat bij gebruik in een waterkoker of koffie-zetapparaat de vloeistof in het betreffende apparaat sterk gaat schuimen en gaat overkoken. Dit kan ernstige brandwonden en kortsluiting veroorzaken.

De producten werden voor € 1.49 euro aangeboden in flessen van 250 ml.

Op de achterzijde staat de EAN-code 8717333404291 vermeld.

Als u in het bezit bent van deze Kruidvat ontkalk-producten, stop dan met het gebruik. U kunt de producten naar één van onze Kruidvat-winkels terugbrengen. Bij inlevering van het artikel wordt het aankoopbedrag uiteraard volledig vergoed.

Voor meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met de gratis servicelijn, telefoonnummer 0800 – 1211 of via www.kruidvat.nl/ontkalker.

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten.

Onze excuses voor het ongemak.

Postbus 34, 3927 ZL Renswoude, 23 januari 2017

Reacties