UWVWERKbedrijf Hoorn verhuist naar Alkmaar

Vestiging UWVWERKbedrijf Hoorn .
Vestiging UWVWERKbedrijf Hoorn .
Foto: Hoorngids.nl

Hoorn – UWVWERKbedrijf Hoorn zal evenals Halte Werk in Langedijk haar brede dienstverlening aan alle klanten vanaf 7 maart a.s. vanaf Mallegatsplein 10 in Alkmaar verrichten.

Daardoor zullen vanaf 7 maart Koggenlanders voor alle arbeidszaken naar Alkmaar toe moeten.

Het Jongerenloket van Halte Werk en de locatie Werkplein (Achter de Vest 1) verhuizen per 3 en 4 maart naar het Stadskantoor Alkmaar. Halte Werk regelt voor de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk uitkeringen, bijzondere bijstand en schuldhulpverlening, maar ook andere gemeenten maken gebruik van de kennis en diensten van de organisatie.

Alles onder één dak

Halte Werk gaat van drie locaties naar één.

Naast een betere dienstverlening wordt het voor de 160 medewerkers eenvoudiger om snel zaken over een klant af te stemmen.

Directeur Irene Makelaar:Alle onderdelen op één plek is niet alleen makkelijk toegankelijk voor onze bezoekers, het is ook beter voor onze dienstverlening aan de klant. De lijnen worden overal korter’.

Dat UWV-locatie Werkplein Alkmaar tegelijkertijd ook in het pand komt ziet zij als een meerwaarde.

Vernieuwde omgeving

Via de aanmeldzuil bij de entree kunnen inwoners zich melden met een vraag, klanten voor een afspraak.
De nieuwe balies en spreekkamers zijn zó ingericht dat gesprekken met klanten, vaak van persoonlijke aard, prettig kunnen verlopen. In de ruime workshopruimten ontvangen klanten onder andere informatie over schuldhulpverlening en het vinden van werk.