Tot vanavond laat de laatste kans om NEE te stemmen!

Foto: Hart voor Democratie

Geen Peil.nl heeft op dit  moment 130.000 handtekeningen weten te verzamelen van de benodigde 300.000  Aanstaande vrijdag is de sluitingsdatum.

Aan een schrijven aan alle ondertekenaars heeft Geen Peil vandaag laten weten desondanks alle steun die is ontvangen middels de wel verkregen handtekeningen, donaties voor de Hart voor Democratie-campagne er ook geen heil meer in te zien dat de overige handtekeningen alsnog gehaald zullen worden.

Met nog 3 dagen tot de deadline van 14 juni, hebben de initiatiefnemers daarom besloen om de tekenapplicatie op referendum.nl maandagavond laat te sluiten. Het restant van de handtekeningen brengen ze nog naar de Kiesraad te Heerlen, en dat was het dan. Zie hieronder nog de link om alsnog tot vanavond laat uw stem uit te brengen. Laat nog van u horen!

In hun schrijven stellen zij zichzelf nog de vraag waar het mis is gegaan. Volgens hun kun je daar 1.001 argumenten, theorieën en gedachten bij bedenken, maar zij willen op geen enkele manier de indruk wekken dat ze iemand anders dan hunzelf de schuld geven van het niet halen van de benodigde handtekeningen. Dus die 1.001 argumenten, theorieën en gedachten mag van hen ieder voor zichzelf invullen.

“Wij bedanken iedereen die tekende, doneerde, flyerde en steunde! Aan u heeft het in ieder geval niet gelegen,” aldus de initiatiefnemers

DUBBEL KLIK tot 14 juni op deze link om te stemmen voor een referendum over de donorwet.

Lees ook : Orgaandonoren zijn bij vol bewustzijn