Cursusaanbod de Brink september 2018

Foto: De Brink

Voor het nieuwe seizoen heeft Sociaal-Cultureel Centrum De Brink weer een royaal pakket cursussen samengesteld. Er is voor elk wat wils!

Voor alle cursussen is het overigens mogelijk om een proefles te volgen zodat u kunt beoordelen of de cursus van uw keuze ook daadwerkelijk bij u past én kunt u desgewenst instromen in een bestaande groep.

De cursus ‘Spaans voor beginners’ gaat in september weer van start. Dat gebeurt echter alleen bij voldoende aanmeldingen! Voor de cursussen, Engels (het vervolgtraject voor de beginners van afgelopen seizoen) en Spaans, is nog ruimte voor nieuwe cursisten.

Maar… De Brink biedt nog veel meer! Een overzicht:

Frans voor half-gevorderden

Deze cursus wordt gegeven door Gerry Klaver en start op dinsdagavond 18 september van 19:00 tot 20:15 uur. Voor 12 lessen betaalt u € 85,-.

Frans voor beginners

Een prachtige taal om te horen maar vooral ook om te spreken. Voor het volgen van deze cursus is het wel nodig dat u de basis beheerst aangezien u instroomt in de beginnersgroep van afgelopen seizoen. Paulien van Soest wijdt u graag in, in de Franse taal. Voor 12 lessen betaalt u € 85,-. Deze cursus vindt plaats op woensdagavond van 19:00 tot 20:15 en gaat op 12 september van start.

Cursus tekenen/schilderen

Op donderdagavond van 19:30 tot 21:45 vindt, o.l.v. Frans Rosenhart, de cursus tekenen/schilderen plaats. U kunt instromen bij de bestaande groep. Ervaring is niet nodig. Doe een seizoen mee en ervaar hoe leuk het is. Voor 12 lessen betaalt u € 80,-. Deze cursus gaat op donderdag 13 september van start.

Vervolg op Engels voor beginners

Op donderdagochtend van 10:30 tot 11:45 uur is het vervolg op de beginnersgroep van afgelopen seizoen Engels voor beginners. Wilt u de Engelse taal beter beheersen? Dan kunt u nog instromen in deze groep. Enige basiskennis is vereist. Deze cursus wordt gegeven door Lucienne van Deelen en gaat op 13 september van start. Voor 12 lessen betaalt u € 85,-.

Engels voor ver-gevorderden

Er is nog plaats voor deze cursus die op donderdagavond van 20:30 tot 21:45 plaatsvindt. De lessen worden gegeven door Lucienne van Deelen. Voor 12 lessen betaalt u € 85,-. De start vindt plaats op 13 september.

Spaans

Isabelle Koopman is de vakdocent voor de Spaanse cursussen. Er zijn diverse niveaus:

  • Spaans6/conversatie; op maandagavond van 18:45 tot 20:15 uur. Start 17 september.
  • Spaans voor beginners: Op maandagavond van 20:15 tot 21.45 uur.
  • Spaans 4; op dinsdagavond van 18:45 tot 20:15 uur. Start 18 september.
  • Spaans 3; op dinsdagavond van 20:15 tot 21:45 uur. Start 18 september.
  • Voor deze cursussen, die bestaat uit 12 lessen, betaalt u € 95,-.

In september gaat er bovendien weer een cursus Spaans voor beginners van start. Op maandagavond van 20:15 tot 21.45 uur. Voor 12 lessen betaalt u € 95,-. Deze cursus gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Nieuw Grieks

Heeft u belangstelling voor een cursus Nieuw Grieks? Dan hebben wij nieuws voor u! Er zit namelijk een cursus Nieuw Grieks in de planning. Op welke avond deze cursus plaatsvindt is nog afhankelijk van het feit of er voldoende aanmeldingen zijn en of wij definitief een docent vinden. Voor 12 lessen (één les duurt vijf kwartier) betaalt u € 85,-. Bent of kent u iemand die deze cursus zou kunnen en willen geven, meldt u ons dat dan alstublieft.

Werken met Windows 10

Wij zijn bezig met het initiëren van een cursus Werken met Windows 10. De eerste 2 lessen zijn een uitleg/presentatie. Heeft uw belangstelling of kunt u aangeven wat u graag behandeld wilt hebben? Op basis van die informatie is het voor ons mogelijk de overige twee lessen te vullen. Tijdens de eerste les kijken we wat men graag wil zien c.q. weten. Vervolgens maken wij de rest van de presentatie.  De computercursussen worden gegeven op woensdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur. Voor 4 lessen betaalt u € 50,=. De start is op 12 september.

Wellicht heeft u nog andere ideeën voor een cursus werken met de computer? Zoals bijvoorbeeld Werken met Excel of… Laat het ons weten, dan gaan wij de mogelijkheden bekijken!

Aanmelden voor alle cursussen kan via de website: www.debrinkobdam.nl. Wilt u nadere informatie? Dan kunt u contact opnemen met Carin Vagevuur via [email protected]