Penningmeester gezocht bij Pisa in Hoorn

Foto: Inloophuis Pisa Hoorn

Inloophuis Pisa is op zoek naar een penningmeester voor haar stichtingen “Stichting Vrienden van Pisa” en “Stichting Evenementen Pisa”!

In verband met het vertrek van onze huidige penningmeester zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester. Het bestuur van beide stichtingen komt minimaal 2 keer per jaar bijeen. Daarnaast hebben de bestuursleden elk hun eigen taken en verantwoordelijkheden.

Herkenning van kernwaarden en -kwaliteiten Inloophuis Pisa

Onze nieuwe collega herkent zich in de kernwaarden en –kwaliteiten van Inloophuis Pisa en draagt deze uit. Hij/zij is integer, gedreven en zich bewust van de verantwoordelijkheid die het bestuur draagt ten opzichte van ons inloophuis en haar medewerkers.

Onze penningmeester is verantwoordelijk voor de financiële huishouding van beide stichtingen en wordt, indien nodig, ondersteund door het bestuurslid financiën van het bestuur van ons Inloophuis.

Onze penningmeester heeft als kerntaak het verzorgen van onze financiële huishouding middels ons boekhoudprogramma. Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor het boeken van inkomsten en uitgaven; het opmaken en betalen van rekeningen; het bedanken van donateurs en sponsoren; het maken van de jaarlijkse begroting; het opstellen van het financiële jaarverslag.

Onze nieuwe collega beschikt derhalve over financiële c.q. boekhoudkundige ervaring, voelt een grote betrokkenheid bij Inloophuis Pisa en haar doelgroep en heeft bij voorkeur ervaring in bestuurswerk.

Tenslotte ….. gevoel voor humor stellen wij bijzonder op prijs!

Minimum werktijd

Voor het uitvoeren van bovenstaande moet je rekenen op ongeveer 1 tot 3 uur (afhankelijk of er een evenement aanstaande is) per maand + 1 uur per kwartaal + 2x 3 uur voor het opstellen van het financiële jaarverslag.

Interesse om penningmeester bij Pisa te worden?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie of wil je eerst nog nadere informatie, dan kun je je cv of je vragen sturen naar onze voorzitter Karin Zeeman via [email protected].

We zien uit naar je reactie en naar een plezierige samenwerking!

Meer weten over Inloophuis Pisa: www.inloophuispisa.nl of kijk eens op onze Facebookpagina.

Reacties