Jeanette’s lunchtafel gaat op 13 februari weer van start!

Foto: Pisa

Op dinsdag 13 februari a.s. vindt de eerste Jeanette’s lunchtafel van het nieuwe jaar plaats. Na de veelal overdaad aan eten tijdens de Kerstdagen en de oliebollen, appelflappen en de bubbels met Oud en Nieuw, wordt het nu weer tijd voor wat oer-Hollandse nuchterheid.

Jeanette’s lunchtafelOmdat samen zijn en met elkaar eten vaak ook veel gezelliger is dan in je eentje thuis op de bank, zorgen Jeanette en Mariska voor een heerlijke pan dampende erwtensoep… natuurlijk MET worst, roggebrood en spek voor de liefhebbers! Er is ook deze keer weer een vegetarische versie, zodat iedereen die van erwtensoep houdt kan aanschuiven voor een warm koppie snert! Na die zware winterkost is iets luchtigs als toetje waarschijnlijk heel welkom en wordt dat iets met vers fruit, dus een frisse lichte afsluiting van deze lunch.

Jeannette en Mariska zitten vol nieuwe ideeën en leuke recepten voor het nieuwe jaar. Zij kokkerellen overigens nog steeds met verse producten én passie en plezier en hopen ook nu dat zij weer een volle tafel bij elkaar krijgen!

Aanschuiven aan Jeanette’s lunchtafel?

Heb je zin om mee te lunchen, geef je dan op bij een van onze gastvrouwen of gastheren tijdens de openingstijden van het huis, of via de website www.inloophuispisa.nl.

Kom jij ook lunchen op dinsdag 13 februari van (LET OP gewijzigde aanvangstijd!) 13.15 -14.45 uur? Wij zien je komst met plezier tegemoet! Geef je snel op, want er aan tafel maximaal plaats voor 12 personen.

De eigen bijdrage is verhoogd naar € 7,50 omdat gebleken is dat het bedrag van € 5,00 niet toereikend is. Bovendien verzoeken wij je, wanneer je je hebt opgegeven, ook te komen. Wanneer je echt verhinderd bent, dan is afmelden tot 24 uur van tevoren kosteloos. Daarna moeten wij helaas kosten in rekening brengen aangezien wij de ingrediënten inkopen op basis van het aantal deelnemers.

 

Reacties

article
102883
Jeanette’s lunchtafel gaat op 13 februari weer van start!
Op dinsdag 13 februari a.s. vindt de eerste Jeanette’s lunchtafel van het nieuwe jaar plaats. Na
https://koggenland.nieuws.nl/zorg-welzijn/102883/jeanettes-lunchtafel-13-februari-van-start/
2018-01-08T19:29:40+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/178/2018/01/08192327/Jeannettes-keuken.jpg
Nieuws, Zorg & Welzijn