Voorverkoop KINK IN De BRINK MET DJ JERONE van start!

Foto: Brink

Obdam, 10 november 2018- Op zaterdag 9 februari 2019 om 21.00 uur komen coverband KINK en DJ Jerone opnieuw naar De Brink. Bij elk optreden weten de bandleden er een feest van te maken! Op 9 februari gaan ze dat voor de zevende keer doen.

De voorverkoop voor deze spetterende muzikale avond is inmiddels gestart. Kaarten á 10,80 (inclusief reserveringskosten) zijn te bestellen via www.debrinkobdam.nl

Gezien het feit dat bij eerdere optredens de kaarten de deur uitvlogen is het raadzaam om er snel bij te zijn, want vol is vol!

Wanneer u al eerder een optreden van KINK hebt bijgewoond, dan weet u dat KINK telkens weer op enorm veel enthousiasme mag rekenen. Bijzonder is dat de leeftijden van de bezoekers zo varieert. Van jong tot oud(er), ze zijn allemaal laaiend enthousiast! Dat komt voornamelijk doordat KINK een bijzonder gevarieerd repertoire brengt. Van Nederlandse meezingers tot popnummers. Hits van toen en hits van nu. KINK speelt het allemaal.

In de pauze neemt DJ Jerone het stokje over. Jerone is uitstekend in staat de sfeer er goed in te houden! Jerone is allround DJ en entertainer en brengt een repertoire voor alle leeftijden. Zijn missie? De mensen vermaken!

Meer weten over KINK? Kijk eens op: http://coverbandkink.nl/

Sociaal-Cultureel Centrum de Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.

****

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Hanneke Tinor-Centi van HT-C Communicatie en Marketing via [email protected] of 06-46590516.

Reacties