Kaarten voor PISA OP DE PLANKEN in theaters in Hoorn en Enkhuizen nu verkrijgbaar!

Foto: Inloophuis Pisa Hoorn

Op 5 en 12 november a.s. gaat Inloophuis Pisa uit Hoorn het theater in! Hebt u al kaarten voor deze unieke voorstelling? Niet? Lees dan snel verder….

Al lange tijd zijn de voorbereidingen gaande en nu komt het toch werkelijk dichtbij. Inloophuis Pisa gaat met een bijzondere voorstelling een tweetal theaters in. Een productie die van de grond af aan is opgebouwd met (voormalig)bezoekers en, daar waar nodig, met versterking van Pisa medewerkers.

Op 5 november om 14.00 uur wordt de voorstelling opgevoerd in de Drom in Enkhuizen (kaarten via: http://www.drom.nl/drommedaris/evenement/pisa-op-de-planken-de-reis-van-je-leven/) en op 12 november om 15.00 uur in het Pakhuis in Hoorn (kaarten via http://www.pakhuishoorn.nl/product/inloophuis-pisa/).

De voorstelling is een verbindingsslag tussen alle creatieve en expressieve activiteiten die het inloophuis biedt en heeft de inspirerende titel ‘De reis van je leven’ meegekregen. Een tocht die ieder op zijn of haar eigen manier moet afleggen. Wat kom je tegen of ben je tegen gekomen? Waar loop of liep je tegen aan? Uit welke (vaak onverwachte) hoek kwam hulp? Waar heb je mee af moeten rekenen? Wat heb je geleerd of gekregen? De voorstelling gaat over deze reis. Over een rugzak vol ervaringen, ballast, ontmoetingen, herinneringen, lessen. Als stenen groot en klein, ruw of glad, mooi of lelijk, lastig of luchtig.

De deelnemers aan deze voorstelling hebben met enthousiasme, hart en ziel aan de productie gewerkt en staan te trappelen om voor u op te treden!

Wilt u meer weten over dit bijzondere project? http://www.inloophuispisa.nl/grote-evenementen/48-pisa-op-de-planken.

Inloophuis Pisa is gevestigd aan de Draafsingel 59 in Hoorn. Meer informatie over dit inloophuis en haar activiteiten is te vinden op de website www.inloophuispisa.nl of de Facebookpagina van Inloophuis Pisa.

Reacties

article
78287
Kaarten voor PISA OP DE PLANKEN in theaters in Hoorn en Enkhuizen nu verkrijgbaar!
Op 5 en 12 november a.s. gaat Inloophuis Pisa uit Hoorn het theater in! Hebt
https://koggenland.nieuws.nl/lifestyle/cultuur/78287/kaarten-pisa-op-planken-theaters-hoorn-en-enkhuizen-nu-verkrijgbaar/
2017-10-11T13:53:42+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/178/2017/10/11135100/logo1.png
Hoorn, Inloophuis Pisa
Cultuur, Nieuws