Nieuwe wijkcontactpersoon Obdam aangesteld

Cora Schreuder-Goedheijt Prosee volgt Jetty Bankert op.
Cora Schreuder-Goedheijt Prosee volgt Jetty Bankert op.
Foto: gemeente Koggenland

Op vrijdag 24 februari nam Jetty Bankert afscheid als wijkcontactpersoon van Obdam. Cora Schreuder-Goedheijt Prosee neemt het stokje van haar over.

Jetty heeft sinds 2013 als zodanig gefungeerd. Tot die tijd was er ook nog een fysiek loket in Obdam. Coördinator Esther de Groot: “Jetty heeft zich altijd met verve weten in te zetten en heeft de nu geldende werkwijze ingevoerd. Jetty wist altijd goed in te schatten of vragen bij de wijkcontactpersoon thuis hoorden, of dat het meer iets was voor een vrijwilliger van de gemeente. Hier waren wij als organisatie erg blij mee. Wij bedanken haar dan ook hartelijk voor haar inzet.”

Wijkcontactpersoon Koggenland

Wilt u hulp bij lichte tuinwerkzaamheden of bij klusjes in en om het huis, een boodschappenservice of wilt u hulp bij vervoer? Dan kunt u contact opnemen met uw wijkcontactpersoon.

Iedere dorpskern van Koggenland heeft iemand daarvoor. Mensen van 65 jaar en ouder, chronisch zieken, mensen met een lichamelijke, verstandelijke of geestelijke beperking of mensen die in een bijzondere of moeilijke situatie verkeren (bijvoorbeeld na een operatie) kunnen gebruik maken van het dienstaanbod van onze wijkcontactpersonen. Vaak kunnen familieleden, vrienden of buren tijdelijk ondersteunen, maar dit is niet altijd het geval.

Uw wijkcontactpersoon koppelt de hulpvraag aan een vrijwilliger van Koggenland.