Strooiroutes in Koggenland deze winter

Foto: Koggenland

De Gemeente Koggenland heeft zich voorbereid op de winter. Op het kaartje hierboven staan de strooiroutes Koggenland aangegeven. ´Rood´ staat voor de fietspaden en ´blauw´ staat voor de overige wegen.

Strooiroutes Koggenland

Als u vragen heeft over de gladheidbestrijding op wegen binnen de bebouwde kom, kunt u contact met ons opnemen via het Meldpunt Koggenland. Voor vragen over de gladheidbestrijding op de andere wegen kunt u het beste contact opnemen met de andere wegbeheerders.

Tijdens winterse omstandigheden zijn vier verschillende instanties bezig met het bestrijden van gladheid op de wegen in Koggenland.

  • De gemeente Koggenland zorgt voor de wegen en fietspaden binnen de bebouwde kom en het fietspad Grosthuizen-Oudendijk langs de N247. Vragen en meldingen over gladheidsbestrijding door de gemeente kunt u stellen via het Meldpunt Koggenland.
  • Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) houdt de dijkwegen, de wegen en de fietspaden buiten de bebouwde kom berijdbaar. Meer informatie van HHNK over gladheidbestrijding.
  • De provincie Noord-Holland ontfermt zich over de Provinciale wegen N243, N247 en N507 inclusief de fietspaden. Kijk op www.strooit.nu voor voor actuele gladheidsinformatie van de provincie.
  • Rijkswaterstaat neem de rijksweg A7 onder handen. Meer informatie van Rijkswaterstaat over gladheid.