Koggenland.nieuws.nl zoekt vrijwilligers

Foto: Nieuws.nl

Sinds 2015 houdt Koggenland.nieuws.nl je geregeld op de hoogte van allerlei nieuws wat zich binnen de gemeente Koggenland (en omgeving) afspeelt. Of het nu gaat om nieuws vanuit het gemeentehuis, politienieuws, algemeen nieuws, (culturele) evenementen of sportnieuws. Met een dagelijks bezoek aan Koggenland.nieuws.nl blijft u goed op de hoogte.

Groei zet zich door

Koggenland.nieuws.nl groeit gestaag maar we zijn er nog niet. Om verdere groei te kunnen verwezenlijken zijn we op zoek naar vrijwilligers. Welke vrijwilliger vindt het leuk om evenementen te bezoeken en zo verslag te doen voor Koggenland.nieuws.nl? Als jou dit wat lijkt, neem dan contact op.

Buurgemeenten Koggenland

Ook vrijwilligers in de gemeenten Opmeer en Medemblik (Wognum en omstreken) kunnen reageren. Deze gemeenten werken ambtelijk samen met de gemeente Koggenland en zijn ook zeker interessant. Koggenland.nieuws.nl kijkt over de grenzen van de eigen gemeente heen en steekt een hand toe voor wie wil. Zelfde geldt voor de gemeente Heerhugowaard. Deze gemeente werkt niet ambtelijk samen met de gemeente Koggenland. Heerhugowaard is wel een buurgemeente en een goede buur is beter dan een verre vriend.

Interesse?

Heb je interesse om een bijdrage te leveren aan de nieuwssite van de gemeente Koggenland? Stuur een mail naar [email protected] of bel naar Joost van Daalen (06-12506765). Vermeld in je mail waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je ervaring is. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Natuurlijk is het een pré als je in de gemeente woont en als je weet en aanvoelt wat er binnen de gemeenschap leeft. Het werk is op vrijwillige basis.

Vind je het leuk om als vrijwilliger foto’s in een krant geplaatst te krijgen van een buurtfeestje, evenement, sportwedstrijd? Maak een foto met bijvoorbeeld je smartphone. Schrijf een eigenhandig verslag van je feestje, verenigingsavond, etc. en stuur het resultaat naar [email protected]

Wil je proeven aan het journalistieke werk of daar ervaring voor willen op doen voor je opleiding communicatie? Schroom ook dan niet om te mailen naar [email protected]