Broodfonds Koggenland wil meer deelnemers

André Jonkers van de Broodfondsmakers heeft een duidelijke uitleg gegeven over hoe een Broodfonds in elkaar zit. Hij heeft al onze vragen beantwoord. Alle antwoorden op de vragen zijn ook terug te lezen op de site: www.broodfonds.nl of via de bijgestuurde informatiebrief.

Een vervolgstap na de informatiebijeenkomst, is een ‘vervolgbijeenkomst’. Deze kunnen we organiseren als er minimaal 25 deelnemers. Het doel van de vervolgbijeenkomst is de afspraken te maken voor de start van het Broodfonds. Deelname aan deze vervolgbijeenkomst is daarmee een toezegging om deel te nemen aan het Broodfonds. Om te starten zijn er 20 ondernemers nodig. Het minimum aantal van 25 voor de vervolgbijeenkomst geeft nog een beetje bewegingsruimte.

De agenda van de vervolgbijeenkomst is afspraken maken over de statuten, de naam, de start, het bestuur enzovoorts. De Broodfondsmakers begeleiden ons hier helemaal in, zij hebben het kunstje immers al een paar honderd keer gedaan.

Bij voldoende animo zal de vervolgbijeenkomst tweede helft januari gepland worden.

Actiepunten:
1) meld je aan voor de vervolgbijeenkomst
2) vraag andere ondernemers zich ook aan te melden

aanmelden vervolgbijeenkomst

Aanmeldingen graag alleen via bovenstaande link, je bezorgt mij anders onnodig veel administratief werk!

Meerder personen aanmelden? Vul meerdere keren het formulier achter de button in. Hoe kun je andere ondernemers informeren?