Sound of Silence in ´t Braken Kerkje

Foto: Kreekproducties.nl/

De organisatie van het ´t Braken Kerkje heeft het nieuwe gevarieerde programma weer rond voor het nieuwe seizoen. Het is een programma vol activiteiten, muziek en toneel.

Het seizoen opent met een spectaculair weekend van 2 voorstellingen van De Sound of Silence.

De voorstelling voor 1 oktober is reeds geheel uitverkocht en voor de voorstelling voor de 30ste september zijn nog 35 kaarten beschikbaar. Snel reageren op de site van ´t Braken Kerkje of die van de deelnemer is zodoende vereist.

Sound of Silence

Joost Botman en Niels van der Gulik brengen in hun nieuwe theaterprogramma Sound of Silence het verhaal van 2 jongens uit New York die uitgroeiden tot het meest succesvolle muzikale duo allertijden.

We zijn midden in de roerige jaren ´60 en ´70, Muziek verhalen en beelden nemen ons mee naar Simon en Garfunkel´s weg naar succes, de botsingen tussen de 2, hun split-up en het legendarische concert in Central Park in 1981. De tegengestelde persoonlijkheden van Paul Simon en Art Garfunkel komen tot leven aan de hand van verrassende en ontroerende anekdotes.

Joost en Niels brengen het verhaal van Simon & Garfunkel met overtuiging en een flinke dosis droge humor. Terwijl zij net als hun muzikale helden Simon & Garfunkel soms zoekende zijn naar verbondenheid, vinden ze elkaar als vanzelfsprekend in hun muzikale spel. Hun minutieuze afstemming spat er vanaf bij de up-tempo nummers. Bij de breekbare nummers bezorgen ze je kippenvel.

De muziek van de voorstelling is een feest van Simon & Garfunkel met overtuiging en een flinke dosis droge humor. Terwijl zij net als hun muzikale helden Simon & Garfunkel soms zoekende zijn naar verbondenheid, vinden ze elkaar als vanzelfsprekend in hun muzikale spel. Hun minutieuze afstemming spat er vanaf bij de up-tempo nummers. Bij de breekbare nummers bezorgen ze je kippenvel.

De muziek van de voorstelling is een feest der herkenning. de eigen interpretatie van de band geeft een nieuwe blik op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilla en Bridge over Troubled Water.