Jaarlijkse Kermis Opmeer druk bezocht

Foto: Johan Joost van Daalen

In onze buurgemeente Opmeer is dit weekend de jaarlijkse kermis Opmeer op de Paardenmarkt bezig.

De kermis duurt tot en met dinsdag. De Kermis Opmeer is verdeeld over meerdere straten.

Er zijn vele attracties te bewonderen.

De KermisTENT Opmeer 2017 heeft ook dit jaar weer een fantastisch programma geboekt. Zaterdag 27 t/m maandag 29 mei is DE TENT op het HOSV terrein te Opmeer de plaats voor een groot muzikaal Kermisfeest voor iedereen vanaf 18 jaar.

Zaterdagavond beet KRAANTJE PAPPIE het spits af. Op Zaterdag 27 mei knalde hij met zijn vele hits zoals ‘Waar is Kraan’, ‘Welkom in de Feesttent’ en ‘Opgeturnt’ door de Tent.

ROB LEE nam het van Kraantje over en hield het gas er op. Een beetje in hetzelfde tempo als zijn dj-carrière nu gaat.

OJKB Ouwe Jongens Krentebrood sloot de zaterdagavond in stijl af.

Lokale held Party & Bullshit was ook present. Hij opende op zijn eigen -P&B- wijze de TENT om 20:00u.

Zanger ANDRE HAZES Jr. treed op in de KermisTent

Zondag 28 mei treed de zoon van Andre Hazes op. Het volgens de organisatie grootste feestbeest van Nederland FEEST DJ MAARTEN brengt je volgens de organisatie gegarandeerd het ultieme kermisgevoel.

De lokale sensatie van die moment SHEPHERDS PIE staat in de middag geprogrammeerd. Het succes van deze band is niet te temmen. Vijf jonge jongens uit Hoogwoud die onvervalste rockmuziek maken en leuke covers spelen met invloeden van Nirvana, The Hives & The Offspring.

Kermis Opmeer geopend door Westfriese Kermisvriend Paul Vlaar met Broadway op maandag

Maandag 29 mei opent de Kermistent vanaf 16:00u met de grootste kermisvriend van West-Friesland: PAUL VLAAR. Dan zit de stemming er gelijk goed in.

BROADWAY is de band op de maandag. Zes sympathieke top musici spelen met veel enthousiasme een zeer verrassend repertoire. Met feestmuziek en Guilty Pleasures wordt het een feest der herkenning.

Kermis Opmeer op maandagavond met Ronnie Ruysdael

Als klapstuk van de avond staat RONNIE RUYSDAEL geprogrammeerd. Een optreden van de voormalig leadzanger van de Sjonnies, is altijd weer een verrassing. Stilstaan is er niet bij, Ronnie brengt een totale kermisgekte teweeg. DJ Jory weet als geen ander hoe Opmeer kermis viert en zal één en ander als verbindende factor aan een doen sluiten.

WK kaarten zaterdag 12,50 (deur 17,50), zondag 15,- (deur 20,-), maandag 10,- (deur 15,-). Online, zie onderstaand. Of bij: The Read Shop – Wuiver 20 – Spanbroek. (The Read Shop verhuist: vanaf zaterdag 27 mei: Herenweg 41, Spanbroek)