Een nieuw evenement: Food-Filmfestival Koggenland !

Foto: Rotary Koggenland

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019 organiseert Rotary Koggenland het Food-Filmfestival. Deze eerste editie starten we op twee locaties: het gastvrije en veelzijdige Villa Groet in Avenhorn en de sfeervolle Brasserie De Grost in Grosthuizen. Ons doel is dit unieke evenement jaarlijks terug te laten keren op meerdere locaties in heel Koggenland.

Wat kunt u verwachten?

We combineren gezelligheid met goed eten. Op de vrijdag- en zaterdagavond en zondagmiddag worden er vijf films getoond met als rode draad ‘voedsel’. Vrijdag kunt u voorafgaand aan de film een filmhap reserveren. Op zaterdag serveert Brasserie De Grost u een diner tijdens de film. De zondagmiddag is speciaal voor de kinderen, dan kunt u na de film terecht voor een filmhap.

Ons doel:

De opbrengst van de films gaat naar het goede doel: de verbouwing van de kinderafdeling van het Dijklander Ziekenhuis (voormalig Westfries Gasthuis) genaamd ‘Een thuis in het ziekenhuis’. Uit onderzoek blijkt dat kinderen beter herstellen in een omgeving die voelt als thuis. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina ‘Een thuis in het ziekenhuis”.

Kaartverkoop en reservering

Reserveer via onze website www.ffkoggenland.nl uw favoriete film(s) met of zonder ‘filmhap’, of kies de zondagmiddag met uw (klein)kind. Maar let op: VOL=VOL!

Over ons

Rotary Koggenland is een club gevormd door enthousiaste mensen waarbij persoonlijke ontwikkeling en inzet voor de (lokale) gemeenschap centraal staan. Wij steken graag de handen uit de mouwen door het organiseren van verschillende evenementen. U kent vast onze Kofferbakmarkt en Santa Run. Door deze evenementen te koppelen aan diverse goede doelen bieden wij financiële steun. Kijk eens op onze website als je meer wilt weten over ons. 

Sponsoring

Bent u enthousiast geworden over het Food-Filmfestival en het daarbij behorende goede doel en overweegt u sponsoring? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: [email protected]

 

Reacties

article
254251
Een nieuw evenement: Food-Filmfestival Koggenland !
Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019 organiseert Rotary Koggenland het Food-Filmfestival. Deze eerste
https://koggenland.nieuws.nl/lifestyle/254251/een-nieuw-evenement-food-filmfestival-koggenland/
2019-03-06T16:00:54+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/178/2019/03/06155835/logo-2-FFK.jpg
Rotary Koggenland
Entertainment, Entertainment, Nieuws