Obdammer Landlubbers zoeken nog nieuwe gitarist of violist

Foto: http://www.landlubbers.nl/

De drieëndertig mannen van de Landlubbers zijn op dit moment druk bezig met oefenen voor hun optreden in het Brakenkerkje op zondag 9 april. Het belooft een hele gezellige muziekmiddag voor jong en oud te worden met mooie Ierse Shanty’s en vrolijke Nederlandstalige liedjes.

De kaarten voor deze middag waren al snel uitverkocht, daarom denkt het koor erover na om volgend jaar weer in Obdam op te treden. Op dit moment worden ze begeleid door een basgitaar, een gitaar, accordeon en een fluitist en we hebben een bevlogen dirigent. Klapstuk van deze middag wordt het lied “Conquets of Paradise” waarvoor we door nog twee extra muzikanten worden begeleid.

De Landlubbers zoeken nog een…

…gitarist/violist die hun wil begeleiden. Onze oefenavond is dinsdag van acht tot tien uur, daarna wordt er nog vaak gezellig aangezeten.  Optreden vinden is leuk, maar niet te veel, ze streven naar ongeveer 10 keer per jaar. Soms doen ze mee met een korenfestival maar we treden ook graag  in een verzorgingshuis in de buurt op.

Heb je belangstelling om mee te zingen kom dan eens vrijblijvend kijken of het koor bij je past of reageer via onze website: www.landlubbers.nl

Reacties