Hoornse ondernemers halen meer dan 2.000 euro op

Foto: Inloophuis Pisa Hoorn

Op 15 november jl. vond het jaarlijkse netwerkevenement van de Rotary Club Hoorn plaats bij J.P. Coen in Hoorn. Dit evenement werd ‘gevierd’ met een heerlijke snertmaaltijd (De Piet Roele Snertmaaltijd). Iedereen kon hiervoor inschrijven en de opbrengst kwam ten goede aan Inloophuis Pisa.

Tinor-Centi: “Wij zijn enorm blij met dit mooie bedrag. Waar wij ook erg blij mee zijn is dat de Rotary Club Hoorn gekozen heeft voor een non-profitorganisatie in haar eigen omgeving.

Bestuurslid Hanneke Tinor-Centi werd door de waarnemend voorzitter van deze mooie club verrast met een bedrag van minimaal 2.000 euro. Minimaal, want aan het einde van de avond vond er nog een collecte plaats onder de aanwezigen. Tinor-Centi: “Wij zijn enorm blij met dit mooie bedrag. Waar wij ook erg blij mee zijn is dat de Rotary Club Hoorn gekozen heeft voor een non-profitorganisatie in haar eigen omgeving. Het gebeurt nog zo vaak dat er wordt gekozen voor landelijk opererende organisaties, terwijl er ‘om de hoek’ ook nood aan financiële middelen is. Inloophuis Pisa kent West-Friesland als verzorgingsgebied; het gebied waar ook de Rotary Club Hoorn actief is.”