Cursus Innerlijke Kracht en Zelf-Genezend Vermogen

Foto: Pisa

Diana Grose zal vanaf half september een cursus ‘Innerlijke kracht en Zelfgenezend vermogen’ verzorgen. De presentatie die zij op 28 juni jl. bij Inloophuis Pisa gaf over ‘Innerlijke kracht en Zelf-genezend vermogen’ werd erg positief ontvangen en diverse bezoekers bleken meer te willen weten over dit onderwerp.

Cursus over langdurige stress

In acht bijeenkomsten van twee uur geeft Diana een cursus over de fysiologische consequenties van langdurig stress en de gevolgen daarvan op het kankerproces en leert zij de deelnemers deze spanningen effectief te reduceren en veerkracht te vergroten.

Tijdens haar eerdere presentatie bij Pisa liet Diana de aanwezigen kennismaken met een aantal lichaamsoefeningen en meditaties. In de cursus wordt dit vanzelfsprekend verder uitgediept en herhaald en komen er meer oefeningen aan bod. Elke deelnemer gaat na de cursus naar huis met een programma van oefeningen dat is samengesteld voor elke individuele deelnemer.

Structuur in de opbouw cursus

De cursus kent een gestructureerde opbouw en het leertempo wordt op de deelnemers afgestemd. Een keur aan oefeningen en methoden komt aan bod zoals: ademhalingsoefeningen (de geest tot rust brengen), innerlijke glimlach (liefdevol naar jezelf kijken), Hart Coherentie (autonoom zenuwstelsel in balans brengen), emotionele vrijheid techniek (EFT), Creatieve Visualisatie, (heldere
communicatie met immuun cellen), activering van levensenergie (ook wel chi) en geleide meditatie (energie opbouwen in de drie centra van kracht).

Naast het aanleren van de oefeningen heeft ook het samenzijn een grote toegevoegde waarde; van elkaar leren, elkaar erkennen en elkaar steunen. We scheppen samen de veiligheid om onze kwetsbare authentieke zelf te mogen delen. Jij gunt jezelf meer liefdevolle zelfzorg.

Voor wie: Deze cursus is bij uitstek geschikt voor vrouwen die klaar zijn met hun reguliere behandeling.

Data: Op vrijdagochtenden 29 september, 13 oktober, 20 oktober, 3 november, 10 november, 24 november, 1 december en 8 december 2017
Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur
Begeleiding: Diana Grose

Diana Grose

Diana GroseDiana Grose heeft een wetenschappelijke achtergrond als bio-chemicus en volgde vele opleidingen in natuurgeneeswijzen. Die geven haar – naar eigen zeggen – het vermogen om de kloof tussen reguliere en complementaire werkvelden te overbruggen. Haar persoonlijke ervaring met ernstige ziekte liggen ten grondslag aan haar wens met name vrouwen te helpen hun levenskracht te hervinden.

Meer weten over drs. Diana Grose? www.dianagrose.nl.
Bijdrage: € 50,– voor 8 bijeenkomsten, incl. koffie en thee. Bij eerste
bijeenkomst contant te voldoen.

Aanmelden: [email protected] of via de website:
www.inloophuispisa.nl of tel. tijdens opening 0229- 75 85 31

Reacties

article
68138
Cursus Innerlijke Kracht en Zelf-Genezend Vermogen
Diana Grose zal vanaf half september een cursus ‘Innerlijke kracht en Zelfgenezend vermogen’ verzorgen. De
https://koggenland.nieuws.nl/zorg-welzijn/68138/cursus-innerlijke-kracht-en-zelf-genezend-vermogen/
2017-08-16T16:57:20+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/178/2017/08/16170136/Cursus-Diana-Grose.png
Nieuws, Zorg & Welzijn