OPEN DAG Inloophuis PISA op 2 februari a.s.!

Een Pisa vrijwilligster deelde vorig jaar voor de open dag in het Westfries Gasthuis tulpen uit.
Foto: Inloophuis Pisa Hoorn

Op zaterdag 2 februari 2019 zet PISA van 12.00 tot 16.00 uur de deuren van haar inloophuis, aan de Draafsingel 59 in Hoorn, open voor iedereen die benieuwd is naar het bevlogen team en naar wat Inloophuis PISA allemaal te bieden heeft.

Iedereen is deze dag van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen en kennis te maken met de medewerkers en de verschillende activiteiten. De activiteiten van Inloophuis PISA zijn heel divers en zeker niet alleen voor patiënten, maar ook voor hun partners, kinderen, ouders en ook voor nabestaanden!

OPEN DAG Inloophuis PISA

Deze middag is PISA “in bedrijf”, d.w.z. dat het mogelijk is om aan diverse activiteiten deel te nemen. Zo kunt u aanschuiven in het creatief atelier en uit volle borst meezingen tijdens het meezing-concertje van het PISA koor “Zingen voor je leven”. Deze middag is er ook een mini-workshop theater “Spelen voor je Leven” en kunt u een lekkere metamorfose- , voetreflex- of handmassage ondergaan. Speciale gast deze middag is singer-songwriter Sylvia Aimee ([email protected]). Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan dit jaar van Inloophuis PISA heeft zij een speciaal PISA lied geschreven en zal dit tijdens de open dag ten doop komen houden.

OPEN DAG Inloophuis PISA
Singer-songwriter Sylvia Aimee.

Programma deze middag

  • 12.30 uur: Yogadocent Emelie Zwaan zal (met acceptabel weer) met iedereen die daaraan wil deelnemen de zonnegroet brengen in de tuin van Villa Pisa. En anders binnen natuurlijk.
  • 13.30 uur: Een kort meezing-optreden door het Pisakoor Zingen voor je Leven o.l.v. Klaas Kloppenburg.
  • 14.00 uur: Singer-songwriter Sylvia Aimee zal het, speciaal voor het jubileumjaar van Inloophuis PISA door haar geschreven PISA-lied, voor het eerst ten gehore brengen. Een uniek moment dus!
  • 15.00 uur: Kom meespelen! Mini workshop theater “Spelen voor je Leven” o.l.v. Michèl Snoek, dramadocent en hoofdrolspeler in “De reis van je Leven.

Gedurende de hele middag is het mogelijk de verschillende types ontspanningsmassage te ondergaan.

Naast dit alles staat er vanzelfsprekend een kopje koffie of thee met zelfgebakken koekjes of een glaasje fris voor u klaar en geven de gastvrouwen en activiteitenbegeleiders u graag nadere informatie.

U bent van harte welkom op zaterdag 2 februari bij Inloophuis PISA aan de Draafsingel 59 in Hoorn. Ook introducees, kinderen en jongeren zijn van harte welkom!

NB: In het kader van Wereldkankerdag gaat er op donderdag 31 januari a.s. van 11.00 tot 12.30 uur weer een aantal medewerkers van Inloophuis PISA naar de verschillende oncologieafdelingen van het Westfriesgasthuis om als blijk van respect en bemoediging een tulp te overhandigen aan patiënten, hun naasten en hun zorgverleners.

Reacties

article
241229
OPEN DAG Inloophuis PISA op 2 februari a.s.!
Op zaterdag 2 februari 2019 zet PISA van 12.00 tot 16.00 uur de deuren van
https://koggenland.nieuws.nl/zorg-welzijn/241229/open-dag-inloophuis-pisa-op-2-februari-a-s/
2019-01-07T14:31:11+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/178/2019/01/07143026/open-dag-3.jpg
Nieuws, Zorg & Welzijn