Pisa geeft Innerlijke Kracht en Zelf-Genezend Vermogen

Foto:

Hoorn – 24 september 2018 – Ook dit jaar komt Diana Grose vanaf half oktober 2018 een cursus ‘Innerlijke kracht en Zelf-genezend vermogen’ in Pisa verzorgen. Deze cursus is bij uitstek geschikt én bedoeld voor vrouwen die klaar zijn met hun reguliere behandeling.

In acht bijeenkomsten van twee uur geeft Diana een cursus over de fysiologische consequenties van langdurig stress en de gevolgen daarvan op het kankerproces.

De cursus kent een gestructureerde opbouw en het leertempo wordt op de deelnemers afgestemd. Een keur aan oefeningen en methoden komt aan bod zoals:

  • ademhalingsoefeningen (geest tot rust brengen)
  • innerlijke glimlach (liefdevol naar jezelf kijken)
  • Hart Coherentie (autonoom zenuwstelsel in balans)
  • emotionele vrijheid techniek (EFT)
  • Creatieve Visualisatie, (heldere communicatie met immuun cellen)
  • activering van levensenergie (ook wel chi), geleide meditatie (energie opbouwen in de drie centra van kracht)

Naast het aanleren van de oefeningen heeft juist ook het samenzijn een grote toegevoegde waarde; van elkaar leren, elkaar erkennen en elkaar steunen.

Wie is Diana Grose?

Diana Grose heeft een wetenschappelijke achtergrond als bio-chemicus en volgde vele opleidingen in natuurgeneeswijzen. Die geven haar – naar eigen zeggen – het vermogen om de kloof tussen reguliere en complementaire werkvelden te overbruggen. Haar persoonlijke ervaring met ernstige ziekte liggen ten grondslag aan haar wens vrouwen te helpen hun levenskracht te hervinden. Meer weten over Drs. Diana Grose? www.dianagrose.nl

Informatie over Innerlijke Kracht en Zelf-Genezend Vermogen bij Pisa

Deze cursus gaat op vrijdag 12 oktober 2018 van start en vindt voorts elke 14 dagen van 10.00 tot 12.00 uur plaats; de laatste bijeenkomst is derhalve op vrijdag 18 januari 2019.

De eigen bijdrage voor deze cursus van acht bijeenkomsten bedraagt € 60,– inclusief koffie/thee.

Waar aanmelden?

Aanmelden kan via [email protected], via de website: www.inloophuispisa.nl of telefonisch tijdens opening 0229- 75 85 31.

Meer weten over drs. Diana Grose? www.dianagrose.nl. Meer weten over Inloophuis Pisa? www.inloophuispisa.nl