Verwendag bij Pisa op zaterdag 22 september 2018

Foto: Inloophuis Pisa

Elk jaar organiseert Inloophuis Pisa in Hoorn een Verwendag voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Dit jaar vindt de Verwendag plaats op zaterdag 22 september van 12.00 tot 16.00 uur.

Met allerlei fijne elementen belooft het weer een geweldige dag te worden. Een massage, een heerlijke gezichtsbehandeling, prachtig gelakte nagels of een ware verwenbehandeling van handen of voeten; het is er allemaal!

Bovendien zijn er kapsters aanwezig die het haar van de bezoekers die dat willen, prachtig stylen of kunstig vlechten en ook dit jaar is het weer mogelijk om een professionele fotoshoot te laten maken.

Dit alles wordt omkleed met koffie, thee en versgebakken koekjes en appeltaart en verzorgt Johan Kruizinga de muzikale omlijsting van deze mooie dag.

Misschien vormt deze Verwendag aanleiding om de drempel van het Inloophuis eens over te stappen en kennis te maken met de gastvrouwen en -heren, het huis en haar activiteitenaanbod. Voor anderen kan deze dag een plezierig weerzien betekenen.

Ook mannen, kinderen en jongeren zijn van harte welkom!
Maar voor iedereen geldt: pak deze kans op een middagje wellness, ontspanning en genieten in het warme en gastvrije Inloophuis Pis
Inloophuis Pisa is gevestigd aan de Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn, 0229 -75 85 31. Meer informatie is te vinden op www.inloophuispisa.nl en de Facebookpagina.