Open dag Inloophuis Pisa op 3 februari!

Foto: Inloophuis PISA Hoorn

Traditiegetrouw organiseert Inloophuis Pisa rondom Wereldkankerdag haar jaarlijkse open dag. Dit jaar is dat op zaterdag 3 februari van 12.00 tot 16.00 uur.

Deze open dag is bestemd voor iedereen die benieuwd is naar ons inloophuis, naar wie wij zijn en wat wij doen. Bezoekers kunnen die dag vrijblijvend een kijkje komen nemen en kennis maken met onze medewerkers en de verschillende activiteiten van ons inloophuis.

Open Huis Inloophuis Pisa Hoorn

Wij maken van deze open dag traditioneel een ware belevenis. Er zijn diverse begeleiders die de bezoekers een voorproefje geven van hun activiteiten door erover te vertellen of hen uit te nodigen om actief mee te doen. Zo bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan het creatief atelier en bij de presentatie van het koor “Zingen voor je leven”.

Ook kunnen de bezoekers een heerlijke ontspanningsmassage ondergaan. Wij presenteren bovendien de nieuwe cursus ‘Verbeelding en Veerkracht’ en de theateractiviteit “Spelen voor je Leven” die beide in maart van start gaan. Tenslotte zullen begeleiders van de kinder- en jongerengroep en van onze diverse lotgenotengroepen deze dag aanwezig zijn.

Presentatie Joke Goudriaan

Om 13.30 uur komt auteur Joke Goudriaan een mini-presentatie geven naar aanleiding van haar boek “Brainstorm”. Brainstorm gaat over Goudriaans eigen ervaringen met ziek zijn, de behandelingen aan haar hersentumor, de periode van herstel en het vaak moeizame proces van het opnieuw oppakken van je leven. Een aangrijpend en inspirerend verhaal met een positieve en bemoedigende toon!

Koop bij bol.com

Reacties