Verwachting voor vandaag en morgen

Foto:
https://cdn.knmi.nl/knmi/map/current/weather/forecast/kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gif

Op de meeste plaatsen is het zwaar bewolkt en lokaal valt er wat lichte regen of motregen. Hier en daar is de zon even te zien. Het is frisser dan de afgelopen dagen, de maximumtemperaturen lopen uiteen van 16°C in het noordelijk kustgebied tot plaatselijk 20°C in het zuiden. De wind komt uit noord tot noordwest en is matig, aan de kust vanmiddag af en toe vrij krachtig.

Vanavond en komende nacht zijn er wolkenvelden en komen er ook enkele opklaringen voor. Lokaal valt er wat lichte regen of motregen. De minimumtemperatuur ligt rond 11°C en er staat een zwakke tot matige wind uit noord tot noordwest. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind van tijd tot tijd vrij krachtig.

Morgen overdag overheerst aanvankelijk de bewolking. In de loop van de middag en avond breekt de bewolking van het westen uit en komen er perioden met zon. Het blijft vrijwel overal droog en de middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C aan zee tot 20°C lokaal landinwaarts. De noordwestelijke wind is overwegend matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 12/06/2018 15.38 uur LT

  

Reacties