Ben jij de volgende Miedema, van Veenendaal of Spitse?

Foto: KNVB.nl

Ga voetballen in één van de meisjesteams van Victoria O., Apollo´68 of RK EDO en misschien sta jij over enkele jaren wel te schitteren in het vrouwenvoetbal, net als sterspelers als Vivianne Miedema, Sari van Veenendaal en Sherida Spitse.

Het succes van de Oranje Leeuwinnen op het EK vrouwenvoetbal in Nederland is niet te miskennen. Zonder een wedstrijd te verliezen knokten de speelsters van het vrouwen voetbalteam van Nederland zich langs Noorwegen, Denemarken, België, Zweden en Denemarken. Afgelopen weekend hebben de Dames historie geschreven door Europees Kampioen te worden.

Vrouwenvoetbal in Koggenland

Met het nieuwe voetbalseizoen in aantocht is dit het moment voor meiden om zich aan te melden bij Victoria O., Apollo´68 of RK EDO om te gaan voetballen. De voetbalverenigingen kennen meerdere speelsters, verspreidt over diverse junioren-, senioren- en G-teams, maar zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen om zich te versterken. Het streven is om in iedere discipline een meisjesteam te hebben.

Victoria O.

Wil je je aanmelden? Dat kan altijd via het inschrijfformulier op de website van Victoria O.. Dan voetbal jij misschien volgend jaar in de legendarische oranje/zwarte shirt van Victoria O.. Victoria Obdam is niet verboden voor jongens, dus ook zij kunnen zich aanmelden als zij het leuk vinden om in het oranje/zwarte tricot te gaan voetballen.

Apollo´68

Ook heeft Apollo´68 meisjesteams en wil je je liever in het legendarische Geel/Rood hullen dan kun je je ook daar natuurlijk opgeven, dat kan in dat geval via het formulier op dit inschrijfformulier van Apollo´68. Dan speel jij misschien volgend jaar in het legendarische geel/rode shirt van Apollo´68. Ook jongens zijn bij de Trots van Hensbroek natuurlijk welkom via hetzelfde formulier.

RK EDO

Wil je je aanmelden bij RK EDO omdat het Groen/Wit je denkt beter te staan dan kun je je natuurlijk aanmelden via dit formulier van v.v. RK EDO. Dan speel jij misschien wel volgend jaar in het trotse groen/witte shirt van RK EDO.

Reacties