Meld je aan en praat mee met het KNVB voetbalpanel

Sjors en Max tijdens de nacompetiie 1e en A1.
Foto: Victoria Obdam
https://sassets.knvb.nl/sites/knvb.nl/files/styles/ls-640x360/public/field/image/amateurvoetbal_7.jpg

Overal waar je komt in je leven is voetbal ook voor Koggenlanders een geliefd gespreksonderwerp. Denk jij graag mee over belangrijke onderwerpen of ontwikkelingen? Dan is het KNVB voetbalpanel iets voor jou!

Het KNVB voetbalpanel bestaat landelijk uit 10.000 liefhebbers. Niet alleen spelers hebben toegang tot het panel, maar bijvoorbeeld ook coaches, scheidsrechters en bestuurders.

Nog leuker maken

Met de resultaten wil de KNVB een goed beeld krijgen van wat er speelt op de velden. Juist met deze inzichten kan het voetbal nog leuker gemaakt worden. Na de inschrijving kun je meedoen aan de online onderzoeken en jouw mening geven over verschillende thema’s rondom voetbal.

Veel tijd om deel te nemen, kost het niet. Een aantal keer per jaar word je gevraagd om mee te denken. Meestal gaat dit via een online vragenlijst, maar soms ook in een online groepsgesprek of creatieve opdracht. Deelname aan ieder onderzoek is geheel vrijwillig. Elke keer kun je beslissen om wel of niet mee te doen.

Aanmelden KNVB voetbalpanel

Om deel te nemen aan het KNVB voetbalpanel moet je lid zijn van de KNVB, of een ouder zijn van een speler die jonger is dan zestien jaar. Aanmelden kan via deze link.

Reacties