Succesvolle Rabo AZ Clinic in Andijk

AZ heeft in samenwerking met de Rabobank woensdag een geslaagde Rabo AZ Clinic gegeven. Ongeveer 100 kinderen beleefden onder leiding van trainers van de AZ Voetbalschool een mooie middag in Andijk.

Gastheer van deze Clinic was voetbalvereniging Sporting Andijk, dat hemelsbreed nog geen kilometer bij het IJsselmeer vandaan ligt. De 100 deelnemers meldden zich in de middag op het sportcomplex en werden welkom geheten door mascottes Herry en Berry. Na het openingswoord in de kantine werden ouders verzocht om de kinderen buiten op te wachten. De kinderen waanden zich bij het betreden van het veld een echte prof: Er klonk luid applaus en de opkomsttune van AZ schalde door de luidsprekers.

Clinic

Vervolgens mochten de jonge voetballers en voetbalsters op zes onderdelen hun kunsten etaleren. Dit alles onder toeziend oog van AZ-spelers Jamie Jacobs en Justin Bakker, die naar Andijk waren gekomen om te assisteren bij de Clinics. Op de verschillende onderdelen gaven zij de deelnemers tips en trapten zelf ook een balletje mee. Aan het einde van de Clinic was er nog gelegenheid om vragen te stellen aan beide spelers. Tot slot was er nog ruimte om handtekeningen te scoren en met de AZ-spelers op de foto te gaan. Hierna ging iedereen met een goodiebag – inclusief certificaat van deelname -huiswaarts.

Heb jij ook een rekening bij Rabobank West-Friesland en zit jij in groep 4 t/m 8 van de Basisschool? Dan kun jij je hier nog inschrijven voor één van de drie komende Rabo AZ Clinics.

Reacties