Perioden met (mot)regen, vrijdag overdag toenemende wind

Foto:
https://cdn.knmi.nl/knmi/map/current/weather/forecast/kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gif

Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is het bewolkt met af en toe (mot)regen. In de avond gaat het harder regenen. Met een middagtemperatuur van 12°C is het zacht. De wind is zuidwestelijk en matig, aan de kust neemt de wind in de loop van de dag toe naar vrij krachtig, vanavond naar krachtig.

Ook komende nacht en morgen overdag is het bewolkt en regent het geruime tijd. Met name in het midden en zuiden zijn er overdag ook droge perioden. In de middag trekt een zone met intensievere regen oostwaarts over het land, waarna enkele opklaringen volgen. Er komen dan echter ook nog enkele buien voor, met daarbij in de avond vooral in de kustgebieden kans op korrelhagel en onweer. Zowel in de nacht als overdag schommelt de temperatuur rond 11°C. De matige, aan zee (vrij) krachtige zuidwestenwind neemt vrijdag overdag toe naar vrij krachtig boven land en krachtig tot hard aan zee. Daarbij kunnen er in het (noord)westelijk kustgebied zware windstoten tot ca. 80 km/uur optreden. In de loop van de dag draait de wind naar west. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 06/12/2018 12.39 uur LT

   

Reacties

article
237174
https://cdn.knmi.nl/knmi/map/current/weather/forecast/kaart_verwachtingen_Vandaag_dag.gifVerwachting voor vandaag en morgen Vandaag is het bewolkt met af en toe (mot)regen. In
https://koggenland.nieuws.nl/regionaal/knipsels/237174/perioden-met-motregen-vrijdag-overdag-toenemende-wind/
2018-12-06T12:39:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/178/2018/12/06134637/kaart_verwachtingen_Vandaag_dag1.gif
Knipsels, Nieuws, Weer & Verkeer