Kinderboekenweek op OBS De Akker in Opmeer

OBS de Akker in Opmeer.
OBS de Akker in Opmeer.
Foto: Koggenland.,nieuws.nl

Op dinsdagmiddag 6 oktober hebben we met de hele school om 14.00 uur de gezamenlijke aftrap van de kinderboekenweek RAAR, MAAR WAAR.

Kinderzwerfboek

Op de school is sinds vorig jaar ook een Kinderzwerfboekenstation aanwezig. Op woensdag 7 oktober is het nationale kinderzwerfboekendag en zal groep 3-4 in het dorp wat boeken uit zwerven sturen. Wie weet ontdekt u wel een leuk kinderboek. Lees het en stuur het weer verder uit zwerven. U mag deze ook komen ruilen op onze school!

Donderdag 15 oktober is er als afsluiting van de Kinderboekenweek een kinderboekenmarkt op OBS De Akker. De kinderen van de school gaan hun eigen boeken verkopen en kunnen met het verdiende geld zelf weer boeken bij anderen kopen (prijzen van 0,10 tot 0,50 cent). De boekenmarkt is open voor iedereen. Alle belangstellenden zijn van harte welkom! Neem een duik in uw spaarpot en kom gezellig langs op OBS De Akker in Opmeer.
Er is ook een kraam van de Readshop aanwezig met het nieuwe aanbod kinderboeken. Daar kunt u advies krijgen van Monique van Teunenbroek –Blüm en er is natuurlijk de mogelijkheid om boeken bij haar te bestellen.

Tijdstip: van 13.30 tot 14.30 De kraam van de Readshop blijft tot 15.30 aanwezig op school.

Contactgegevens:
Carla Out
OBS De Akker
Meibloem 46
1716VA Opmeer
0226 352410
email:
[email protected]; [email protected]