Geen kerstkaartje maar een Pisaatje…?

Geen kerstkaartje maar een Pisaatje…?
Foto: Inloophuis Pisa Hoorn

De tijd komt er weer aan dat we elkaar massaal kerstkaarten sturen en (relatie)geschenken cadeau doen. Maar…. in al die massaliteit val je toch niet op met je zoveelste flesje wijn? Het kan ook anders…

Vriend van Pisa

Inloophuis Pisa in Hoorn doet u graag een origineel idee aan de hand. Wanneer u Vriend van Pisa wordt, roepen wij verblijd over onze vriendschap! Wij blij met de financiële steun waar wij continu zo naarstig naar op zoek zijn en u? U valt als Vriend van Pisa wél op! Wij berichten namelijk met enthousiasme over onze vriendschap met u op onze website, social media en alle andere mogelijke plaatsen. Kortom, wij doen u free publicity cadeau. Aanmelden als ‘Vriend van Pisa’ kan via: http://inloophuispisa.nl/index.php/steun-pisa/aanmelden-als-vriend.

Natuurlijk kunt u ook samen met uw medewerkers Vriend(en) van Pisa worden. Daarmee genereert u ook nog eens een hoop saamhorigheid binnen uw bedrijf.

Bent u particulier, draagt u ons inloophuis simpelweg een warm hart toe en heeft u helemaal geen behoefte aan alle ‘toeters en bellen’? Dan zijn wij heel, heel erg blij met uw donatie. Dat kan via https://www.inloophuispisa.nl/steun-pisa/doneren-via-ideal en natuurlijk kunt u ook als particulier ‘Vriend van Pisa’ worden.

Mogen wij op u rekenen?

Dan gaan wij door met ons mooie werk….met liefde!

Meer weten over Inloophuis Pisa? www.inloophuispisa.nl

Reacties