Meeschrijvers welkom

Foto: Commons.wikimedia.org

Koggenland Nieuws is op zoek naar meeschrijvers. Denk aan eigen verslagen van evenementen als sportwedstrijden en andere impressies.

Vindt u het als oudere leuk om eens een stukje te schrijven voor een krant over iets wat u raakt? Bijvoorbeeld een hobby waar u graag iets over wilt vertellen? Stuur dan uw bijdrage in via het contactformulier onderaan dit artikel.

Communicatiestudenten die het leuk vinden met nieuws te werken en daar graag wat ervaring in willen opdoen zijn op basis van een stage ook welkom. Stagevergoedingen zijn niet mogelijk.

Waar Koggenland Nieuws zich in onderscheidt van de Kogge Express, Heerhugowaards Nieuwsblad, Dichtbij en het Westfries Weekblad is dat wij niet alleen voor Koggenland e.o. verschijnen, maar ook artikelen van Koggenlanders en inwoners van de buurtgemeenten willen plaatsen en zodoende er een wisselwerking ontstaat tussen lezers onderling tegenover de officiële berichtgevingen van ons zelf.

Wilt u iets delen van uw belevenissen tijdens evenementen in Westfriesland of daarbuiten? Terugblikken op uw jeugd tot nu: wat gebeurde er, wie ontmoette u, hoe stond en staat u in het leven? Schrijven helpt emoties onder woorden te brengen: Verhalen over verschillende vrienden en familieleden brengen hen weer tot leven. Kortom deel uw gedachten en belevenissen met de rest.

Wilt u een verslag van een sportwedstrijd van Koggenlandse verenigingen of van een van de buurgemeenten van Koggenland schrijven?

Regels

Een belangrijke randvoorwaarde is respect voor de medemens. Beledigingen op grond van ras, leeftijd, etc. worden door de redactie niet getolereerd. De inhoud kan daarom worden gewijzigd of niet worden geaccepteerd. U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud. De redactie van Koggenland Nieuws neemt niet de verantwoordelijkheid op zich voor stukken die door u worden ingeleverd. Stukken kunnen wel aangepast worden, maar worden in principe zo geplaatst zoals ze zijn ingeleverd. Wel kunnen die geredigeerd worden. Artikelen met een zekere commerciële inhoud worden beschouwd als advertenties, waarvoor een factuur volgt.

Interesse?

Stuur dan uw bijdrage in via het contactformulier hieronder.

Contact

Voor nieuwstips en inzendingen.

  • (niet verplicht)
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
    (niet verplicht)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bron : Frisia Media