Allerlaatste transport doppen Inloophuis Pisa

Foto: Inloophuis Pisa

Hoorn – 24 augustus 2017 – Op 23 augustus jl. vond het allerlaatste transport van de –door heel veel mensen- bijeen gespaarde doppen plaats. Een spectaculaire hoeveelheid doppen. Maar liefst 14 grote kisten vol werden er door Hoek Logistic Services uit Hem naar de opkoper gebracht.

Allerlaatste transport door betrokken transporteur verzorgd

Allerlaatste transport
Hoek Logistic Services uit Hem verzorgde het afleveren belangeloos.

Inloophuis Pisa is deze fantastische transporteur die dit transport (nu voor de tweede keer) belangeloos voor hen heeft uitgevoerd, Bloembollenexportbedrijf Aker uit Venhuizen (die eveneens belangeloos opslagruimte beschikbaar stelde) én al die mensen en bedrijven die de moeite hebben genomen om doppen te sparen en/of een inzamelplek beschikbaar te stellen, enorm dankbaar!

Doppeninzamelingsactie gestart door bezoeker Mathieu Veldhuijsen

Laatste doppentransportBegin 2015 ging de inzamelingsactie van start. Gangmaker was destijds de jonge Mathieu Veldhuisen; bezoeker van het inloophuis. Hij deed een enthousiaste oproep voor de doppeninzamelingsactie en werd spontaan de ‘mascotte’ van de ‘Doppen voor Pisa’ actie. Een kettingreactie was het gevolg. Nu, bij dit laatste transport, zegt deze jonge held spontaan: “Ik ben de actie begonnen voor Pisa omdat ik er ook zelf ben geweest.”

Wilt u meer weten over Inloophuis Pisa en haar activiteiten? Of wilt u hen wellicht steunen? Kijkt u dan op www.inloophuispisa.nl of volg Inloophuis Pisa op Facebook.

Reacties

article
69817
Allerlaatste transport doppen Inloophuis Pisa
Hoorn – 24 augustus 2017 – Op 23 augustus jl. vond het allerlaatste transport van
https://koggenland.nieuws.nl/zorg-welzijn/69817/allerlaatste-transport-doppen/
2017-08-26T11:28:54+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/178/2017/08/26121025/mathieu24.png
Hoorn, Inloophuis Pisa
Nieuws, Zorg & Welzijn