Verwendag bij Inloophuis Pisa in Hoorn

Foto: Pisa

Hoorn, 27 juli 2017 – Op zaterdag 23 september organiseert Inloophuis Pisa weer haar jaarlijkse Verwendag voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.

Op deze dag is iedereen die tot deze doelgroep behoort tussen 12.00 en 16.00 uur van harte welkom om zich eens lekker te laten masseren, een heerlijke gezichtsbehandeling te ondergaan, nagels te laten lakken of handen of voeten te laten verwennen. Er zijn kapsters aanwezig voor het stylen of kunstig vlechten van het haar van de bezoekers en ook dit jaar is het weer mogelijk om een professionele fotoshoot te laten maken.

Wanneer het weer het toelaat is er ook in de tuin van het inloophuis gelegenheid om te genieten van heerlijke verse koffie van de Kaldi-koffiemobiel met vers gebakken koekjes. Ook mannen, kinderen en jongeren zijn van harte welkom!

Inloophuis Pisa hoopt de drempel die sommige mensen toch als wat hoog lijken te ervaren om binnen te stappen, te verlagen met deze uitnodigende dag en op die manier kennis te maken met de gastvrouwen en -heren, het huis en het activiteitenaanbod, voor anderen kan deze dag een plezierig weerzien betekenen.

Maar voor iedereen geldt: pak deze kans op een middagje wellness, ontspanning en genieten in het warme en gastvrije Inloophuis Pisa!

Praktische informatie:

Datum: zaterdag 23 september van 12.00 uur tot 16.00 uur.
Villa Pisa, Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn
Tel: 0229 -75 85 31 www.inloophuispisa.nl, volg ons ook op Facebook.