Vrijwilligers gezocht voor MCA-werkgroep kunstuitleen

MCA Hoofdingang.
Foto: MCA

De werkgroep Kunstuitleen van de Kunstcommissie KAM (Kunst als Medicijn) is dringend op zoek naar uitbreiding van hun team.

Iedere dinsdagmiddag gaan de vrijwilligers van de werkgroep op afspraak naar een afdeling of poli om deze van nieuwe kunst te voorzien. Sommige afdelingen vinden het fijn de kunst zelf in het depot uit te zoeken, maar voor die afdelingen die te druk zijn en geen tijd hebben doen de leden van de Kunstuitleen dit. Door hun jarenlange ervaring hebben zij een heel goed gevoel welke kunst op welke plek het beste tot zijn recht komt en de patiënt kan afleiden, inspireren en/of troost bieden: de doelstelling van de KAM.

Uitbreiding
De Kunstuitleen is dringend op zoek naar uitbreiding van het team. Ben jij beschikbaar (of ken je iemand die hiervoor geschikt is) en lijkt het je leuk om onderdeel van deze groep te worden om daarmee het leven van onze patiënten, bezoekers en medewerkers te verrijken, mail dan naar [email protected]

Film
Meer weten over het werk van de Kunstcommissie. Bekijk dan het filmpje van de kunstcommissie: ‘Hoe kunst de zorg voor de patiënt omarmt’.

Reacties