Retteketet Azet Nieuws

Foto: Google streetview

Grand Cafe Van Gaal is gestart met een vernieuwde lunchkaart. Op de kaart zijn verschillende nieuwe gerechten te vinden zoals een Duo stokboord met carpaccio en gerookte zalm of Vijgen-rozijnenbrood met boerenbrie.

Overig kort AZ Nieuws

AZ Internationaal Toernooi krijgt 2e editie

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni vindt op het AFAS Trainingscomplex de 2e editie van het AZ Internationaal Toernooi plaats. Vier ploegen uit de AZ Jeugdopleiding nemen het dan op tegen FC Kopenhagen, PSV, NFDP Malaysia, Vitesse en De Graafschap.

AZ contracteert Koreniuk

AZ heeft dinsdag Kai Koreniuk vastgelegd. De 19-jarige aanvaller komt transfervrij over van Vitesse en tekent in Alkmaar een contract tot medio 2019 met een optie voor nog twee seizoenen. De linksbuiten sluit aan bij Jong AZ, dat volgend seizoen uitkomt in de Jupiler League.

Goals top 3: Til

Wat waren de drie mooiste goals van afgelopen seizoen? AZ Media zet ze de komende weken per speler op een rij. In deel 3: Guus Til, die afgelopen seizoen zestien keer uitkwam voor het eerste elftal van AZ en veertien maal voor de beloften.

Drie AZers met Oranje Onder 16 naar Japan

Kenzo Goudmijn, Mees Bakker en Manuel Pherai zitten in de definitieve selectie van Oranje Onder 16, dat vanaf 14 juni een vierlandentoernooi in Japan speelt. Quinten Dekkers staat op de standby-lijst van bondscoach Peter van der Veen.