Hanneke Tinor-Centi aanvulling Oke-Partij

Foto: Oke partij

De Oke-Partij is opnieuw groter geworden. Naast fractieleider Jim Mollet, Saskia Vlaar, Margreet Hoek en Jacques Broers, heeft nu ook Hanneke Tinor-Centi zich aangesloten bij de Oké Partij.

De Oké Partij is een sociaal democratische, gemeentelijke politieke partij die bekend staat om het feit dat zij zich inzet voor het individu en de minderheden binnen onze samenleving.

Hanneke Tinor-Centi al eerder politiek actief

Tinor-Centi was al eerder actief in de gemeentelijke politiek, te weten bij GBK. Zij kon daar echter niet de benodigde motiverende aansluiting vinden. Tinor-Centi is ervan overtuigd die wel aan te treffen bij de Oké Partij: ‘De diverse gesprekken met de leden van de fractie hebben mij enorm geïnspireerd. Oké staat een zeer sociaal beleid voor. Vooral het feit dat zij zich veelvuldig inzet voor het individu en niet alleen luistert naar het massale geluid, spreekt mij enorm aan. Of het nu gaat om een enkele inwoner van onze mooie gemeente of een kleine (groep) ondernemer(s) ‘onze’ fractie zet zich met hart en ziel in om ook de problemen van de ‘kleine man en vrouw’ op te lossen.’

Tinor-Centi is communicatieprofessional

Tinor-Centi is zelfstandig communicatieprofessional en het is vooral haar expertise op dit gebied waar de partij graag gebruik van wil maken. Mollet: ‘Het gaat er niet alleen om dat je in de praktijk brengt waar je voor staat als politieke organisatie, maar ook om het transparant communiceren richting de achterban en geïnteresseerden. Daarom zijn wij blij met de komst van Hanneke en het feit dat zij haar communicatie skills wil inzetten om dat doel te dienen.’

Wilt u meer weten over de Oké Partij en haar zienswijzen? Kijk eens op https://okepartij.nl/ of op onze Facebookpagina. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom tijdens onze fractievergadering die elke maand, een week voor de raadsvergadering, wordt gehouden in de fractiekamer van het gemeentehuis. Wij ontvangen wel graag vooraf een berichtje dat u komt via https://okepartij.nl/contact/.