Apotheek NWZ Den Helder 7 dagen per week open

Foto: Noordwest Ziekenhuisgroep

Vanaf vrijdag 30 december is de poliklinische apotheek van Noordwest Ziekenhuisgroep in Den Helder dit niet alleen voor het ziekenhuis. De locatie is dan ook de dienstapotheek voor spoedgevallen voor iedereen uit de regio.

Apotheek NWZ Den Helder 7 dagen per week open

BENU Apotheek Beatrixstraat en Apotheek Zuiderhaaks zijn vanaf 30 december niet meer open tijdens de diensturen en in het weekend. Dit betekent dat de apotheek van het ziekenhuis 7 dagen per week en alle dagen van het jaar geopend is. Op deze manier wordt de spoedzorg op 1 locatie gecentraliseerd. Het NWZ krijgt dan steun door de zorgverzekeraars, de huisartsenpost en de cliƫntenraad Den Helder van Noordwest Ziekenhuisgroep.

De reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08:00 – 18:00 uur. Na 18:00 uur en op zondag is de vestiging in het NWZ Den Helder de dienstapotheek voor spoedgevallen. Tijdens de dienst geldt een diensttarief. Na 00:00 uur is er een bezorgdienst die bij spoedgevallen de medicatie thuisbezorgd vanuit de Regionale Spoedapotheek Alkmaar.