GBK betreurt keuze Margreet Hoek

Foto: Gemeente Koggenland

de Goorn – Vorige week heeft Koggenland Nieuws al bericht dat Gemeenteraadslid Margreet Hoek vanaf heden overgestapt is van Gemeente Belangen Koggenland naar de OK(é) Partij. Zij is om haar motiverende redenen met onmiddellijke ingang overgestapt. Gemeente Belangen Koggenland betreurt de ontstane situatie.

“Halverwege de raadsperiode is het tijd voor bezinning en moeten er soms moeilijke beslissingen worden genomen. Je gaat met elkaar van start om de rit af te maken maar als blijkt dat er geen cohesie is en de samenwerking niet loopt, dan heb je twee opties. Of je gaat met zijn allen ongemotiveerd verder met alle mogelijke gevolgen van dien of je moet een ingrijpende keuze maken, hoe moeilijk deze keuze ook kan zijn. Het bestuur heeft voor deze laatste optie gekozen en uiteindelijk een besluit genomen”, aldus de GBK partij.

De GBK heeft een verzoek bij mevrouw Hoek neergelegd om zich terug te trekken als actief lid van GBK en haar zetel bij de partij achter te laten. “Zij heeft hierin echter haar eigen keuze gemaakt en besloten om naar de OK(é) Partij over te stappen. Ondanks dat we hier wel rekening mee hielden betreuren wij deze situatie enorm, maar met de overgebleven twee zetels gaan we weer vol frisse moed en nieuwe energie verder”, vervolgt de GBK verder.
Reactie Oke-partij