Open Tuindag Obdam 2016

Grote aardbeien op de Dobber.Door de uitlopers voor de winter weg te halen, krijgen de vruchten meer voeding en daardoor zo groot.
Grote aardbeien op de Dobber.Door de uitlopers voor de winter weg te halen, krijgen de vruchten meer voeding en daardoor zo groot.
Foto: Koggenland.nieuws.nl

Obdam – Vorig jaar was op 20 juni de eerste Open Tuindag georganiseerd. Het was een alternatief van een aantal tuinders in Obdam die dit initiatief hadden genomen. Nu is op zaterdag 18 juni as de Open Tuindag Obdam 2016.

Volgende week zaterdag 18 juni is dat alweer 1 jaar geleden. Dan openen een aantal tuinders in Obdam opnieuw hun tuinen voor de bezoekers.

Lekker weertje, meneertje? Loopt de natuur nu echt weken achter door het frisse voorjaar? Wat denk je, zou het toch nog mogelijk zijn jouw tuin op 18 juni aanstaande weer showklaar te hebben?

Open Tuindag Obdam 2016

En wil je die ongetwijfeld in jouw ogen mooiste tuin van het dorp ook aan andere belangstellenden laten zien? Hartstikke leuk hoor! Na het grandioze succes van vorig jaar met zo’n 18 opengestelde tuinen zou het leuk zijn als er hier ook in 2016 opnieuw een Open Tuindag Obdam komt. Maar dan moeten er natuurlijk wel weer genoeg deelnemers zijn.Als afsluiting van de nationale tuinweek (11 t/m 19 juni) houden de plaatselijke afdelingen van “Groei en Bloei” hun eigen open tuin weekend. Dat heeft het nadeel, dat de deelnemers dan niet kunnen rondkijken hoe andere tuinbezitters hun heiligdom hebben ingericht.

Wil je dit jaar ook meedoen, stuur dan onder vermelding van je naam, woonadres, tuinadres (indien afwijkend) en je e-mailadres een mailtje naar Piet Zwaan [email protected]

Het adres van Piet Zwaan is :

Dorpsstraat 223

1713 HG Obdam

Kijk om alvast wat inspiratie op te doen en in de sfeer te komen voor deĀ Open Tuindag Obdam 2016 nogmaals op het verslag van Koggenland.nieuws.nl via deze link :

Open Tuindag Obdam 2015.