Battle4Life van Inloophuis Pisa opnieuw enorm succes!!

3e editie met meer dan 1000 deelnemers in fantastische sfeer naar 27000 Euro.
Foto: Inloophuis Pisa

Het was opnieuw een enorm succes: de derde editie van de Battle4Life! Meer dan duizend deelnemers, een fantastische sfeer, onverwacht goed weer én een opbrengst van maar liefst 27.000 euro…

Op Hemelvaartsdag stond het Julianapark in Hoorn volledig in het teken van de Battle4Life Obstakelrun voor en door Inloophuis Pisa. De ruim duizend medewerkers gingen lachend van start, maar werden al snel geconfronteerd met de eerste serieuze obstakels. Zes, twaalf of zelfs achttien kilometer later komen ze drijfnat, modderig, gesloopt maar apetrots over de finish. Ze hebben het geflikt….voor zichzelf, maar vooral voor Inloophuis Pisa!

Battle4Life succesvol verlopen

Aan het einde van de dag mogen voorzitter Karin Zeeman en coördinator Wiek Luza van Inloophuis Pisa de cheque in ontvangst nemen. Een bedrag van 27.000 euro prijkt er op. Wiek Luza gaat volledig uit haar dak, Karin Zeeman is nog in staat een korte reactie te geven: “Het is prachtig en indrukwekkend om mee te maken dat er zo enorm veel mensen bereid zijn zich in te zetten voor Inloophuis Pisa, voor ons, zodat wij ons werk kunnen voortzetten voor al die mensen die geconfronteerd zijn met kanker. Wij zijn al die mensen die ons geholpen hebben om deze prachtige derde editie van de Battle4Life mogelijk te maken heel dankbaar. Of dat nou was in het beschikbaar stellen van tijd of goederen, het was allemaal even welkom. Kortom, dank jullie wel sponsoren, organisatie en vrijwilligers! Natuurlijk ook dank én heel veel respect voor de deelnemers van vandaag; dank jullie wel!”

Reacties

article
140949
Battle4Life van Inloophuis Pisa opnieuw enorm succes!!
Het was opnieuw een enorm succes: de derde editie van de Battle4Life! Meer dan duizend
https://koggenland.nieuws.nl/zorg-welzijn/140949/battle4life-inloophuis-pisa/
2018-05-12T14:49:21+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/178/2018/05/12143905/Battle4LifePisa.jpg
Battle4LIfe, Hoorn, Inloophuis Pisa
Entertainment, Entertainment, Nieuws, Zorg & Welzijn