Fit4Lady gaat uitdaging aan voor Inloophuis Pisa!

Foto: Inloophuis Pisa Hoorn

Fit4Lady, de naam zegt het al, is een sportschool voor vrouwen. De lady’s van deze leuke sportschool hebben een nieuwe uitdaging voor alle vrouwen in de regio: De Summerbody Challenge; een strakker lichaam in vijf weken. Hoe leuk is dat met de zomer in het vooruitzicht?

Fit4Lady vraag nieuwe leden donatie voor Pisa!

Fit4Lady heeft, naast deze uitdaging een hele leuke actie bedacht. Zij vraagt aan al haar (nieuwe) leden een bescheiden donatie van twee euro voor Inloophuis Pisa. Een sterk staaltje van maatschappelijk betrokken ondernemen!

Margret Koster is franchisenemer van de vestiging in Grootebroek. Zij vertelt: “Fit4Lady biedt persoonlijke begeleiding én aandacht. Toen wij het plan hadden opgevat om een goed doel te koppelen aan onze Summerbody Challenge, dachten wij direct aan Inloophuis Pisa. De coördinator van Inloophuis Pisa -Wiek Luza- is trouw én enthousiast bezoeker van onze sportschool, dus die link was snel gelegd.”

Wiek Luza blij verrast met actie

Wiek Luza over de actie: “Ik was blij verrast toen Margret mij benaderde met haar plan. Wat een fijne actie! En ja, ik ga trouw naar mijn fit-cluppie in Grootebroek. Sporten zit mij weliswaar geheel niet in de genen, maar het uitgekiende concept en de prettige sfeer maken dat ik het hier tot dusver aardig volhoud.”

Fit4Lady altijd bereikbaar

Fit4Lady heeft overigens maar liefst 14 vestigingen in de regio, dus er is er altijd wel een bij jou in de buurt. Doe jij mee? Werk aan je conditie, een plezierig zomerlichaam én steun je Inloophuis Pisa? Schrijf je dan nu in: https://fit4lady.nl/summerbody-challenge/. Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op: https://fit4lady.nl/

Inloophuis Pisa is een laagdrempelig huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden en is gevestigd aan de Draafsingel 59 in Hoorn. Voor meer informatie: www.inloophuispisa.nl of https://www.facebook.com/inloophuispisa/

Reacties

article
136873
Fit4Lady gaat uitdaging aan voor Inloophuis Pisa!
Fit4Lady, de naam zegt het al, is een sportschool voor vrouwen. De lady’s van deze
https://koggenland.nieuws.nl/zorg-welzijn/136873/fit4lady-inloophuis-pisa-hoorn/
2018-04-16T11:42:57+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/178/2018/04/16113429/Fit4Lady-gaat-uitdaging-aan-voor-Inloophuis-Pisa.jpg
Nieuws, Zakelijk, Zorg & Welzijn