Battle4Life zoekt vrijwilligers voor groot evenement!

Foto: Inloophuis Pisa Hoorn

De Battle4Life is de sponsor-obstakelrun van en voor Inloophuis Pisa in Hoorn. Dit fantastische sportieve evenement vindt plaats op Hemelvaartsdag, 10 mei 2018. Start en finish zijn bij Oranje Buiten – Marina Kaap in Hoorn en het parcours loopt grotendeels in en om het Julianapark.

Er moet enorm veel gebeuren om de Battle4Life opnieuw tot een succes te maken voor de honderden deelnemers en zonder vrijwilligers is dat uiteraard onmogelijk. Wij zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen die graag hun steentje willen bijbrengen aan dit geweldige evenement.

Battle4Life dringend verlegen om vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers op diverse onderdelen: administratief, organisatorisch, opbouwwerkzaamheden aan het parcours, het welkom heten en/of begeleiden van deelnemers op de dag zelf, EHBO’ers of wellicht nog iets heel anders. De mogelijkheden zijn legio, dus als je het leuk vindt om jouw steentje bij te dragen, neem dan alsjeblieft contact met ons op via [email protected].

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Battle4Life of wil je helpen maar je weet nog niet precies waarmee? Bel dan met Lisette Bakker via 06-36545511 (bij voorkeur na 16.00 uur).

Informatie over de Battle4Life vind je hier: https://www.battle4life.nl/home