Succesverhaal tijdens de Wandeldate

20 Succesverhalen datingsite DeWandeldate
20 Succesverhalen datingsite DeWandeldate
Foto: Dewandeldate.nl/

‘Als deze relatie stand houdt en mijn vriendje wil een stukje schrijven vind ik dat prima. Ik kan je wel vertellen dat ons eerste contact erg grappig verliep.’

‘Ben weer “terug” bij mijn oude vriendin, juist ja, ontmoet bij jouw wandeldate.nl’
‘Als alles duidelijk is hoop ik samen met .. een mooi verhaal voor je te kunnen maken.’
‘Ik heb een leuke man via jullie website de wandeldate ontmoet! Het begon met een aantal berichtjes over en weer, waarna we al snel besloten af te spreken op de Veluwe voor een wandeling. En het is niet bij deze ene afspraak gebleven! Het lijkt erop dat ik mijn maatje heb gevonden. Heel erg bedankt dat jullie het mede mogelijk hebben gemaakt dat ik zo deze leuke en lieve man heb leren kennen!’

Gisteren heb ik (Irene) alle (> 100) leden met een inactief, onzichtbaar profiel gemaild. Om te peilen wat ze verder willen: onzichtbaar blijven (dat is meestal als ze in contact zijn met iemand), weer op zichtbaar of helemaal van de site verdwijnen.

Zo’n mailing heeft altijd een flinke uittocht tot gevolg van leden die geen single meer zijn. Gelukkig waren daar ook veel leden bij die iemand vonden via DeWandeldate. Sinds gistermiddag heb ik zo al 10 leden verwijderd die hun partner vonden via onze site.

Ik vraag al deze geluksvogels om hun verhaal. Hopelijk hebben we binnenkort weer wat leuke wandeldate verhalen te lezen.

Hier vind je onze eerdere succesverhalen >> https://www.dewandeldate.nl/…/succesverhalen-datingsite-dew…