OPEN AVOND voor jongeren van 12 tot 18 jaar

Op donderdag 25 januari a.s. vindt er bij Inloophuis Pisa van 19.30 tot ca. 21.30 uur een avond plaats voor jongeren van 12 tot 18 jaar die geraakt zijn door kanker. Dat kan zijn doordat je zelf ziek bent (geweest) of je hebt een zieke vader of moeder, opa of oma of ander belangrijk familielid. Ook jongeren die iemand hebben verloren aan de gevolgen van kanker zijn van harte welkom.

Chill PisaIn Pisa bestaat al jaren een speciale groep voor deze jongeren, [email protected], want kanker, je zult er maar mee te maken krijgen! Zelf of in je omgeving. Het zet je wereld op zijn kop! En ben je dan tussen de 12 en 18 jaar, dan zit je al in zo’n kwetsbare leeftijd en heb je het hard nodig om gevoelens te kunnen delen. Want je eigen vrienden begrijpen niet waar je het over hebt. Maar leeftijdsgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt hebben aan een half woord genoeg.

Dat is waar het om gaat bij [email protected]: herkenning en erkenning. Je bent niet alleen!

Enkele jongeren die zelf ervaring hebben, zullen deze avond iets over zichzelf, over het Inloophuis en de jongerengroep [email protected] vertellen. Er is dan ook plaats voor informeel kennismaken, een drankje en een gezellige activiteit. Wil je een vriend of vriendin meenemen? Doe dat gerust. Als je moeder, vader of een andere volwassenen deze avond wil meekomen is dat ook OK, wij zullen tegelijkertijd een aparte activiteit voor volwassenen organiseren.

Het belangrijkste is dat jij een keertje geheel vrijblijvend een kijkje bij ons komt nemen. Waarom zou je het alleen doen als het ook samen kan? Jij of jullie zijn van harte welkom!

Wanneer: donderdag 25 januari 2018 van 19.30 tot ca. 21.30 uurChill Pisa

Waar: Inloophuis Pisa, Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn

Begeleiders van deze avond: Iris, Lianne en Jessica, “ervaringsdeskundigen” en Lilly Tehubijuluw, begeleider en Wiek Luza, coördinator.

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden, maar een vrijwillige bijdrage stellen wij natuurlijk bijzonder op prijs.

Bovendien zien wij graag dat je van tevoren doorgeeft dat je komt en of je alleen komt of met iemand anders. Dat kan via de mail: [email protected], via de website: www.inloophuispisa.nl of telefonisch tijdens openingsuren: 0229-75 85 31.

Chill Pisa

Reacties

article
101084
OPEN AVOND voor jongeren van 12 tot 18 jaar
Op donderdag 25 januari a.s. vindt er bij Inloophuis Pisa van 19.30 tot ca. 21.30
https://koggenland.nieuws.nl/nieuws/101084/open-avond-voor-jongeren-van-12-tot-18-jaar/
2017-12-30T00:13:31+01:00
Hoorn, Inloophuis Pisa
Nieuws, Zorg & Welzijn