Zo ontwijk je de Trumpshake

Elke middag geeft Metro je een overzicht van de opmerkelijkste en/of leukste video’s en foto’s die we zijn tegengekomen. Zie hieronder de virals van dinsdag.

Zo ontwijk je de Trumpshake

Hoe om te gaan met de befaamde Trumpshake? Het is een vraag die wereldleiders zich toch zullen stellen voor ze een ontmoeting hebben met de president van de Verenigde Staten. De indiase premier Narendra Modi heeft het antwoord.

Hij liet de handdruk met Trump namelijk al snel overgaan in een vriendschappelijke knuffel en een schouderklopje. Een uitstekende tactiek!

Meerdere leiders kregen al te maken met de stevige en dwingende handdruk van Trump. De Amerikaan trekt doorgaans bij het hand schudden niet alleen de hand naar zich toe, maar de hele arm. Check hieronder zijn handdruk met de Japanse premier Shinzo Abe van liefst 19 seconden.

Gouden strot

Ken je het nummer I Have Nothing van Whitney Houston? Pittig nummertje, toch? Weinig vrouwen zullen de toonhoogte van Whitney kunnen halen, laat staan mannen.

Maar in America’s Got Talent liet Johnny Manuel zien de uitzondering op de regel te zijn. Met een fantastisch optreden wist hij zich te verzekeren van de volgende ronde in de show.

Luister en geniet.

Dronken oom agent

Weleens een stomdronken politieagent in uniform gezien? Op social media zijn beelden verschenen van een agent die duidelijk te diep in het glaasje heeft gekeken.

Het zou gaan om Florencio Rash, die in de buurt van een busstation in Bemopan City, in Belize, werd gefilmd. De man ligt op de grond met zijn pet en handboeien naast hem op de grond.

Volgens verslagen zou de man zijn opgepikt door een collega nadat hij stomdronken was gesignaleerd. Zijn collega wilde hem zijn roes laten uitslapen op het bureau, maar Rash slaagde erin te ontsnappen.

De politie in Belize doet onderzoek naar het voorval.

Reacties