Peter van Kampen in het zonnetje gezet en erelid

Peter van Kampen werd tot zijn grote verbazing in het zonnetje gezet.
Peter van Kampen werd tot zijn grote verbazing in het zonnetje gezet.
Foto: Greet Hoffman-Weijtze, PR Spierdjker Dansers

Peter van Kampen werd tot zijn grote verbazing in het zonnetje gezet en werd tot erelid benoemd van de vereniging voor 50 muzikale jaren als accordeonist bij de dansgroep.

Maandag 22 februari jl. werd de 41-ste jaarvergadering gehouden van de Spierdijker Dansers. Dat een jaarvergadering geen uiterst saaie avond hoeft te zijn bleek deze avond.

Peter van Kampen in het zonnetje gezet en erelid

Een optel som met negen muzikale jaren bij de dansgroep in Schagen voor de oprichting van de Spierdijker Dansers. Peter ontving van de voorzitter Hans Lakeman een zilveren schildje met inscriptie voor aan zijn accordeon. Een bos bloemen en een applaus van de aanwezige leden gaf het geheel een feestelijk tintje.

Anuschka Postma-Tichelaar nam afscheid als bestuurslid

Daarna werd afscheid genomen van Anuschka Postma-Tichelaar als bestuurslid. Tien jaar heeft zij zich ingezet als secretaresse voor de Spierdijker Dansers. Anuschka ontving als dank een glazen schaal met inscriptie van een danspaar, daarbij een bos bloemen en een boekenbon voor alle inzet.

Sieraden verloot onder dansparen

Verder werden deze avond diverse kledingsieraden, in bruikleen, verloot onder de dansparen. Gré en Niek de Haan gaan het na 40 folkloristische dansjaren bij de dansgroep wat rustiger aan doen en vonden dat hun sieraden niet in de kast moesten blijven liggen. Zij kozen voor deze optie. Ook zij ontvingen als dank een mooie bos bloemen.

Mee dansen?

Mocht u mee willen dansen in onze gezellige folkloristische dansgroep, dan bent u van harte welkom op de maandagavonden om 20.00 uur in het Wapen van de Wogmeer.

Bron: Verslaggeefster Greet Hoffman-Weijtze, PR Spierdjker Dansers.