Extra voorstellingen Tim de Haan in Museumboerderij Hoogwoud

Foto: http://www.museumboerderijwestfrisia.nl/

Op 17 en 18 september staan er extra theatervoorstellingen rond het leven van Adriaan Donker de oprichter van de Museumboerderij in Hoogwoud, op het programma.

Tim de Haan2Tim de Haan van Quks zal zijn verteltheater met de prikkelende naam ´Oh, zo ondeugend!´ 5 keer opvoeren. In mei waren de voorstellingen in een mum van tijd uitverkocht. Vanwege ditg overweldigende succes is er een herkansing voor de mensen die toen geen kaartje konden bemachtigden.

Adriaan Donker was een markante Hoogwouder. Een slecht begrepen man die zjin tijd vooruit was of kinderlijk naïef?

In elk geval een authentiek persoon waar veel over te vertellen is. Tim de Haan dook, aan de hand van archiefmateriaal en anekdotes van dorpsgenoten, in het leven van Adriaan. Zijn zoektocht heeft geresulteerd in de voorstelling ¨Oh, zo ondeugend!¨; een korte theatrale vertelling over het leven van deze markante Hoogwouder.

Tim de Haan1In deze voorstelling wordt Tim de Haan muzikaal bijgestaan door Kees Vriend. De regie is in handen van Mariet de Haan. De technische ondersteuning wordt verzorgd door Paul Koomen. Een vertrouwde samenwerking jvan theatermakers die Quks Theaterproducties diverse voorstellingen hebben gemaakt.

De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 17 september om 14: 00 uur en 16:00 uur en op zondag 18 september om 12:00 uur, 14:00 en 16:00 uur. De kosten zijn € 10,00 per persoon, dit is inclusief koffie/thee.

Op 2 en 3 september kan men kaartjes kopen tussen 16:30 en 18:00 uur bij de Museumboerderij, Koningspade 31, 1718 MP Hoogwoud.

Reserveren kan via [email protected] onder vermelding van het gewenste tijdstip. Gereserveerde kaarten moeten worden opgehaald op 2 september. Daarna vervalt de reservering.