Nog kaarten The Red Strats, Tribute to Cliff and the Shadows

Foto: H T-C

Nog kaarten The Red Strats, Tribute to Cliff and the ShadowsThe Red Strats, Tribute to Cliff and the Shadows, in De Brink Obdam

Op veler verzoek komt zondag 4 maart a.s. de succesvolle band, The Red Strats naar De Brink in Obdam! Een heerlijk optreden dat u niet mag missen. The Red Strats treedt op van 16.30 tot 20.30 uur in de Lisette Zaal. Om 16.00 uur gaat de zaal open.

Wie zijn The Red Strats?

The Red Strats doet de muziek uit de Sixties herleven. De band bestaat uit Roy Soerioroseno, (lead guitar), Ernst Kraft van Ermel, (rhythm guitar), Wim van de Water (drums), Cock Hiemstra (bass guitar), en Mike (vocal).

In het repertoire van The Red Strats komt heel wat werk van Cliff Richard en The Shadows voorbij. De leadzanger van de band heeft dan ook een stem die doet denken aan die van ‘Sir Cliff’! Maar ook nummers van ZZ en de Maskers, Jumping Jewels, Rene & the Alligators en Buddy Holly komen voorbij!

Zin in een nostalgische middag/avond met muziek uit de jaren zestig en een band die de sfeer er bij de eerste noten in heeft? Kom dan op 4 maart naar De Brink aan de Dorpsstraat 155 in Obdam. Entree 5 euro.

Wanneer u meer wilt weten over The Red Strats, dan kunt u terecht op de website van deze band: http://www.theredstrats.nl/index.htm

Reacties