Huttendorp Wognum reisde rond de wereld

In de zomermaanden is het in onze regio traditie om de jeugd in de vakantieperiode bezig te houden met het bouwen van huttendorpen. Elk jaar met een ander thema.

De jeugd in Wognum is daar dit weekend mee begonnen. Zij hadden als thema ¨Reis om de Wereld¨ gekozen.

Zaterdag werd er druk getimmerd. De jeugd bouwde hotels en coffeeshops.

Wie zou dat kunnen bouwen?

Als pauze werd de jeugd vermaakt met toneelstukjes op het centrale podium. Ook weer themagericht. Een centrale reizigster had de nacht ervoor heerlijk kunnen slapen, maar wilde nu naar Australie, alleen dan heb je wel een boot of een helicopter nodig.

¨Wie zou dat kunnen bouwen?¨, meerdere vingers gingen de lucht in. Zo gezegd, zo gedaan. Uiteindelijk werd op het podium snel een auto verbouwd tot een boot.

Al snel werd een Australische man waargenomen en werd hij naar het podium gedreven. Bleek Freek Vonk te zijn. Daar kwam de wens in naar voren om toch maar een helicopter te willen hebben. ¨Kun je niet volstaan met een paar vogels die je optillen?¨, aldus Freek Vonk. Bleek niet goed genoeg en aldus werd het toch een helicopter.

Overige huttendorpen

De komende week gaan de huttendorpen in Avenhorn/de Goorn en Ursem ook van start. Het thema in Avenhorn/de Goorn is het Wilde Westen en in Ursem is het feest, aangezien het huttendorp Ursem dit jaar 5 jaar bestaat.

Reacties

video
61738
Huttendorp Wognum reisde rond de wereld
In de zomermaanden is het in onze regio traditie om de jeugd in de vakantieperiode
https://koggenland.nieuws.nl/lifestyle/61738/huttendorp-wognum-reisde-rond-de-wereld/
2017-07-23T17:35:43+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/178/2017/07/23170803/D4S4998.jpg
huttendorpen, Wognum
Entertainment, Entertainment, Nieuws